tatt Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 czy jezeli kurs mam zakonczony 06.2004 to jest on jeszcze wazny ? czy moge zglosic sie z tym zaswiadczenie i zapisac sie na egzamin, czy musze robic nowy kurs ?? w archiwum znalazlem kilka sprzecznych odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ja poszedłem na ponowny egzamin po 3 LATACH od zakończenia kursu i pierwszego podejścia :icon_razz: (kat B) nie zartuje. poszedłem do urzędu miasta, zlozyłem podanie o odesłanie dokumentów , odesłali, zapisałem sie na egzamin... i się jeszcze okazało,ze cały czas mam opłacony egzamin praktyczny(oblałem teorie). podchodziłem tylko raz, oblałem teorie i porzuciłem sprawę... po pół roku niepodchodzenia papiery odsyłają z osrodka egzaminowania do urzędu miasta i trzeba pójść tam i poprosić ich podaniem o odesłanie ich z powrotem... oczywiście jesli olbałeś ilestam razy to musisz mieć dodakowe godziny wykupione,ale jesli nie to się nie przejmuj :icon_razz:. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 to dopisze co jeszcze wiem...teorie masz ważną przez 6 miesiecy, czyli jka zdasz terosie to mozesz podchodzic przez 6 mies bez ponownego zaliczania jejpo 3 nieudanej probie musisz sie doszkolicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Z moich informacji wynika że do egzaminu musisz podejść w ciągu 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 mhy teoria 6 miesięcy a kurs chyba 12 chociaż nie wiem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ja najlepiej sie kumpla zapytam, bo biedaczysko 2 lata sie meczy z egzaminem, juz maial 7 podejsc.On wie chyba najlepiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatt Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 dzieki za odpowiedzi. tylko, ze mi chodzi o to ile wazny jest kurs jezeli jeszcze nie podchodzilem ani razu do egazminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 dzieki za odpowiedzi. tylko, ze mi chodzi o to ile wazny jest kurs jezeli jeszcze nie podchodzilem ani razu do egazminu to jezeli nie podchodziles do egzaminu to liczy sie jakos inaczej ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Z moich informacji wynika że do egzaminu musisz podejść w ciągu 6 miesięcy. jesli zdałeś teorie to masz 6mcy ją wazną(albo 3 nieudane podejścia do jazdy bodajze). sam kurs jest wazny hohohhoohoo... a może i dłużej :icon_mrgreen:. ja podszedłem po 3 latach od zakończenia kursu- nie musiałem NIC wykupywać- zadnych jazd- totalnie nic... zapłaciłem za teorię :bigrazz: a wczesniej znaczki w urzędzie miejskim za odesłanie papierów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 jezeli od tamtego roku nic sie nie zmienilo to kurs jest wazny caly czas Najlepiej zadzwon tam gdzie chcesz zdawac egzamin i zapytaj - to w koncu nie boli, a bedziesz mial najpewniejsze info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 z tego, co przeczytałem w innym topiku, to po skończeniu kursu, ważny on jest 5 lat, czyli tyle masz czasu, aby zapisać się na egzaminpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 WitamBardzo proszę o konkretną odpowiedź w temacie. Ile ważny jest kurs prawa jazdy tzn. do jakiego czasu po ukończeniu kursu można podchodzic do egzaminu bez potrzeby robienia nowego kursu ?Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 WitamBardzo proszę o konkretną odpowiedź w temacie. Ile ważny jest kurs prawa jazdy tzn. do jakiego czasu po ukończeniu kursu można podchodzic do egzaminu bez potrzeby robienia nowego kursu ?Pozdrawiam 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 WitamBardzo proszę o konkretną odpowiedź w temacie. Ile ważny jest kurs prawa jazdy tzn. do jakiego czasu po ukończeniu kursu można podchodzic do egzaminu bez potrzeby robienia nowego kursu ?PozdrawiamCzłowieku jak masz takie życzenie wiedzieć na 100% pewność To rusz swój tyłek do WORD-a i zapytaj bo co my tu piszemy to może się nie sprawdzić w twoim przypadku. Miałem taki przypadek gdzie tu na forum pisali wszyscy że jest tak a w moim przypadku wypadło inaczej (nawet dodam że lepiej niż mi tu nawymyślali). POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dzięki za odpowiedź.Kolego Czarny, nie wiem czy zauważyłeś ale jest godzina 22:00 (prawie), niestety większość WORD-ów w Polsce jest już zamknięta, w związku z tym mój tyłek pozostanie na miejscu. Niektórzy mają do najbliższego WORDA ładnych parę km i pracują, ale w "Twoim przypadku" to chyba nie ma znaczenia. Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi