piasektt Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam Gdzie mogę kupić mebrane do KTM EXC 125 '98. Najlepiej tuningową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 U Krywulta - Auner i www.motocross.com.pllub u Olka www.olekmotocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/9...2633/99263393_3 - chodzi mi o taką Możesz podać dokładny link bo nie mogę znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/9...2633/99263393_3 - chodzi mi o taką Możesz podać dokładny link bo nie mogę znaleść Zadzwoń to się dowiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Zeby sobie kup sportowe bo na nastepnym old timer ci je powybijam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Zeby sobie kup sportowe bo na nastepnym old timer ci je powybijam :icon_razz: Widze że nie wiesz wszystkiego, więc spoko :biggrin: Na następnym old timerze możemy sobie browara razem strzelić ! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Na jakiej zasadzie dobiera się twardość membrany do danego silnika, na podstawie pojemności czy jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi