PNT_CB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ... może niektórzy mnie zlinczują, ale temat jest dla mnie ważny... Otóż muszę dojechać do Szwecji ale tak, żebym nie musiał płynąć promem - ot zarządzenie odgórne, :) a skoro już będę w Dani, to mam przejechać mostem Mile widziana miejscowość w której się dostanę na most(y). Z góry wielkie dzięki i sorki za zaśmiecanie forum, ale moje znajomości już wyczerpałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 jedź przez obwód, estonię, rosję i finlandię :);) albo poszukaj w TOP GEAR- klarkson jechał tą trasą :D. zartuję- ja nie wiem jak, tylko spamuję sobie kożystajac z tego,ze temat i tak ma polecieć :D pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Tu jest do Sztokholmu ale sam dojazd jest chyba pokazany http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...ItineraryType=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) A doladnie dokad w Szwecji chcesz dojechac?Chociazto w zasadzie nie ma znaczenia.Musisz jechac przez Nimcy do FLENBURGA nastepnieprzez Danie (KOLDING-ODENSE-NYBORG-KOSOR-SORD-GLOSTRUP-KOBENHAVN) do MALMO i juz jestes w Szwecji.Ale przejazd przez duze mosty na cisninach jest platny.Inna mozliwosc calkiem darmowa :jdziesz z Wałcza na Jastrowie i mniej wiecej w polowie drogi masz Szwecje. Edytowane 2 Maja 2006 przez rambi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi