Slawek Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 A który rok twoja DT :?: Bo wydaje mi się że nowsza od tej xtRocznik 1981' date=' ale w dowodzie rejestracyjnym mam wbite -91. Ewidentny błąd do sprawdzenia i do wykrycia nawet przez laika....Ja jestem już trzecim właścicielem w tym kraju i jakoś to zbytnio nikomu nie przeszkadzało.... Więc chyba jednak moja [b']Y[/b] jest starsza o rok od tej XT, tylko może lepiej utrzymana! :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 czescPanowie ja widze ze nie umiecie odroznic enduraka od crossa i zapodajecie chlopakowi zeby sobie kupil wyczynowca 8O.Kazdy plecie co inego.Jesli faktycznie interesuje Cie jakies fajne bardziej poreczne endurko to polecam yame dt125, mtx'a i suzuki dr 125.Ten ostatni jak na swoja pojemnosc jest troszke słabszy z uwagi na to ze to 4takt, ale za to bardzo trwały no i ten dzwięk.Nie oszukujmy sie z kawasaki bo oni enduro nie potrafia robić, chociaz kmx i tak im sie wyjatkowo udał.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Timon, nie polecaj enduraka 125 bo po 2 tygodniach będzie już za słaby :notworthy: i lepiej poszukac crossa z homologacjš, chyba że liczš sie względy finansowe... ale tak i tak ja bym wybrał prędzej jakšŠyz125 niż mtx albo dt :notworthy:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 taaaa węź se chłopie Yz 125żwietny wybór!!! szczególnie dla początkującego- może jednak zdecydujesz się na CR 125? eee cr za cieńka proponuje ktm SX125 lub TM racing MX 125cotam 40 KM dla początkującego endurowca?..eee 25tyś zł i więcej? co to dla niego..remonty co 5h jazdy? poradzi sobie :D serdecznie polecam DT125- niezawodna i w miare mocna (jak się postarasz to wyciągniesz 28KM) a jak sobie dasz klocki to nawet w terenie sobie całkiem radzi.no i grunt to to że laske można wyrwać (homologowana na 2 osoby- extrawagancja) :D powodzenia z zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi