V12 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 80 dziesiatki rozumiem... ale 125 to juz przesada moim zdaniem.Ja co do tej sprawy to od początku was nie rozumiem przecież jadąc 45 km/h jest bardziej nie bezpiecznie niż ok 100 km/h :) :) Dlaczego ano dlatego ja mieszkam w poblizu A2 i nie raz nią jeżdze ja miałem simona to ku*wa jechałem po podoczu i j*b**e TIR-y mnie spychały do rowu jak kupiłem RG to jade po środku i mnie h*uj TIR obchodzi bo mnie nie wyprzedza A co do wieku znajomy ma 30 lat i R6 i wjęża na miasto z 200km/h na blacie!!!!!!!!!No ale wydłud was ma 30 lat oczywiście prawka które gówno daje bo nic cię tam nie nauczy dopiero kiedy przejechałem kilka naście tyś KM to cosa nie co wiem a prawka i tak nie mam Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Takim frajerom co na mnie trobią i spychają do rowu to jak jade z zysiem na Rx i taki cyni to sciągam majtki i pokazuje mu dupe a zysio redukuje :) :) Mtxem to mu palca pokazuje bo kierownice strach puszczac :) a co do 125 to da sie zarejstrowac na 50;]da sie da bo kolega ze squadu ma ktm lc2 125 na 50cmm zarejstrowane ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 brawo V12. brawo motorowerem po autostradzie . gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja co do tej sprawy to od początku was nie rozumiem przecież jadąc 45 km/h jest bardziej nie bezpiecznie niż ok 100 km/h :) :) Dlaczego ano dlatego ja mieszkam w poblizu A2 i nie raz nią jeżdze ja miałem simona to ku*wa jechałem po podoczu i j*b**e TIR-y mnie spychały do rowu jak kupiłem RG to jade po środku i mnie h*uj TIR obchodzi bo mnie nie wyprzedza A co do wieku znajomy ma 30 lat i R6 i wjęża na miasto z 200km/h na blacie!!!!!!!!!No ale wydłud was ma 30 lat oczywiście prawka które gówno daje bo nic cię tam nie nauczy dopiero kiedy przejechałem kilka naście tyś KM to cosa nie co wiem a prawka i tak nie mamBłagam naucz się pisać po polsku bo tego się czytać nie da... brawo V12. brawomotorowerem po autostradzie . gratki To swoją drogą. Też gratuluje pomysłowości :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi