Cooler Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Przy wchodzeniu w zakręt loto mi przednie koło czy myślicie ze amortyzator skrętu mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Oryginalnie w junaku masz amortyzator skrętu, tyle że cierny. Ale czemu Ci koło lata ??Sprawdź wyważenie , geometrie . Czy aby opona nie jest dziwnie zużyta? Nie na czasem takich schodków na bieżniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Piotr! To Ty kurde masz Junaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Piotr! To Ty kurde masz Junaka? Piotr,nie pomyliłeś działu ? P.S. Dominik ty też mnie zdziwiłeś jak zobaczyłem Twoje imię w przy nowym poście w dziale Mechanika Junak. Ale teraz już wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Piotr! To Ty kurde masz Junaka? Piotr,nie pomyliłeś działu ? P.S. Dominik ty też mnie zdziwiłeś jak zobaczyłem Twoje imię w przy nowym poście w dziale Mechanika Junak. Ale teraz już wszystko jasne :) Coś musiało mu się pomieszać. On przecież ma Kawkę siódemkę, a to trochę daleko do Junaka. A o amortyzator pewnie do tej Kawki chciał zapytać. No chyba, że był cicho i gdzieś tam w garażu Junaka magazynuje. Ale chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niech się autor wypowie i potwierdzi że się pomylił to przenoise ten temat do mechaniki ogólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 4 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 No dobra to miał być żart w sytlu "Czy do Pannoni można wlać borygo" ale zapomniałem że w Junaku jest ta plastikowa śruba - no i kawał się spalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi