LUZIPOWER Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no nie gadaj, że będzie Kiler :D A no fajny bandziorek - troche krzywy, ale za to siano... :D :D Czemu wy zawsze spotkania robita jak na uczelni jestem... ! Marco co z tym logiem do jasnej ciasnej... ?! (jak się tobie nie chce to ja to przetrasuje - tylko powiedz, czy zmienia się www, czy nie !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Gratulacje Riko nowego sprzęta ja swojego pierwszy raz umyłem dzis odkąd go mam :D Edytowane 20 Października 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja postaram sie w niedziel wpasc na bługarska - chociaz wolal bym o 15 niz o 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gratulacje sprzeta RIKO, kozak na maksa.Co do sobotniego wyjscia to ja tym razem musze spasowac, egzaminy, szkoła, syf itp.sopko, sie nadrobi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Niedziela wiadomo. Jestem. Riko wypasiona sztuka :D Czuje ze w niedziele bandziorem polatam :D pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Riko ale chyba Bandziorem nie polatasz na gumie bo podobno cieżko z gazu idzie :D no chyba że weźmiesz się za sprzegło :D Pochwal się który to rok i ile dałeś ? :D Mnie w niedziele nie będzie :D Jeszcze się kuruje, a i z nocki wróce to będe zsapany, Edytowane 20 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A jak sie nie ma moto ani prawka(ale bedzie chociaz to drugie w przyszłym roku robione?:D ) to można wpasc autem czy mnie wywalicie i zjecie ?:D W tą niedziele i tak niestety nie moge..ale moze jakies kolejne? :D Pozdro:) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja będe ???? :D OCZYWIŚCIE :D ciekawe co znaczą te uśmieszki :D :D :D Riko sprzęt fajny :D pozostałe fotki też dosyć dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Riko ale chyba Bandziorem nie polatasz na gumie bo podobno cieżko z gazu idzie :D no chyba że weźmiesz się za sprzegło :D Pochwal się który to rok i ile dałeś ? :D Mnie w niedziele nie będzie :D Jeszcze się kuruje, a i z nocki wróce to będe zsapany, Jak to Bandziorem na kole nie polata ?? Bandzior idzie na kolo pierwsza klasa - pamietacie chyab tego kolesia co nieraz smigal na Blugarskiej - a innym moj znajomy daje na 600 takie gumy ze masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 CHYBA NIE MUSZE W TEJ EKIPIE POWTARZAC ŻE WSZYSTKO CO MA DWA KOŁA MOŻE NA JEDNYM LATAC pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 RIKO tylko pogratulowac oby sluzyl jak najdluzej bezawaryjnie :D :D wydzeszek konkretnie gada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam wszystkichmotorek zakup to był totalny spontan i okazja dlatego tak nagle, sprzet chodzi idealnie wrecz, rok 2000, no eydech troche gada totalnie pusty, na koło idzie napewno ale jeszcze nie mnie próbować, zaraz zmieniam Avangarda :D a GS poszedl do Warszawki za 8500 tysiaca czujecie to :D ale mi to dobrze A i do motorku utargowalem kask pod kolor sprzeta :D jak cos to jutro tzn w sobote polatam troche z Laska, a w niedziele obowiazkowo o 13 na bługarskiej wszyscy no i jutro w Logu jest imprezka ale to nie musze nikomu powtarzac Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 CHYBA NIE MUSZE W TEJ EKIPIE POWTARZAC ŻE WSZYSTKO CO MA DWA KOŁA MOŻE NA JEDNYM LATAC pozdro No własnie--- moj tapczan poderwie sie na koło to tym bardziej bandzior :D :D A zresztą - przetestujemy żuczka :D :D NIEDZIELKA OBOWIĄZKOWA!!!! o 13 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) pamietacie chyab tego kolesia co nieraz smigal na Blugarskiej Ten co śmiga na Leszku do bandzior 1200 :D Chłopaki dajcie cynka jak Rika "piekło" latało dzisiaj na kole. Oczywiści zależy mi żeby z paluszkiem szedł z gazu. Trzeba przecież powoli rozglądać się, bo być moze w przyszłym sezonie coś się kupi. :D :D CZekam na info. Pozdro :D Edytowane 21 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 siemka - niestety mnie dzisiaj na imprezie nie będzie :D ! leże chory w łóżeczku... nie da rady :D szlak mnie trafia ! ale co zrobić ! :D walnijcie za mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi