cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 wie ktos skad wziac jakies dobre codeki bo mi ten film nie chce sie odtworzyc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Kurde ostatnio mam problemy ze wzrokiem wiec ogladałem 3 razy i tez tam Ibizy nie dostrzegłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Wydaje mi sie ze widziałem Ibize, ale to jest "szukanie na siłe". Podobny to niby jest ale czy to na 100% on?Gdyby Fat nie napisał "Hehe, Ibiza znów jest sławny http://stuntdays.com/sd3trailer_stuntdays_com.wmv" to prawdopodobnie bym nie poznał, ze jest tam jeden z NIEZNISZCZALNYCH.pozdro Edytowane 17 Października 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Przybija piątkę chyba z Raptownym, 02:19. Albo źle widzę :D Edytowane 17 Października 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no ja widziałem to samo - Raptowny... ! :D szczęściarz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 No niestety musze was rozczarowac piatke z Raptownym przybija Janis - z Łotwy zwyciezsca z Bednar a nie Ibiza . Znam Fiodora ktory krecił SD 3 i wedłóg mojej wiedzy nie ma raczej zawiele szans zeby ktos z nas znalazl sie na tym filmie - bo poprostu nie bylo nas tam gdzie on krecil - byla co prawda propozycja nocnego terroru po ulicach Poznania i wtedy Fiodor by cos nakrecil ale pozostalo to jakos bez odzewu - pozostaje nam jedynie skrecic ekipe na kolejna czesc SD vol. 4 i dac ostro czadu w Poznaniu a ja załatwie zeby Fiodor wpadł z kamerka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 no chlopaki mam pytanie czy krtos ma lawetke do motorku pozyczyc na czwartek badz busa, bo jade po nowego sprzeda Suzuki BANDIT 600 S, do Łodzi, jak cos nr komory znacie dostepu do neta do wieczorku nie bede mial :D pozdrowienia dla wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 pablo - nie gadaj :D dla mnie to jest ibiza ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 dziala komus strona niezniszczalnych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Cytryna już Ci mówiłem masz coś z kompem, że Ci nie włazi :D U mnie jest wszystko si ;) P.S.Co będzie z powstaniem naszej grupy na forum, działa ktoś :D Edytowane 18 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) to trzeba sciagnac jakis program czy cus ?? P.S jakie przywitanie ? i kto wogule nalezy do niezniszczalnych ? Edytowane 18 Października 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Niezniszcalni są na liście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 na jakiej liscie ? na tej stronie czy gdzies na forum ?k... juz powoli sie w tym wszystkim gubie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 na jakiej liscie ? na tej stronie czy gdzies na forum ?k... juz powoli sie w tym wszystkim gubie :/ :buttrock: :cool: :cool: masz u mnie piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 piwa nie pije :buttrock:juz wszystko znalazlem i wszystko wiem ;] sory za zasmiecanie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi