LUZIPOWER Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wszystkiego naj NEH :lalag: nadrobimy w weekenda :buttrock: :biggrin: Tej Marco wyślij na priva do Shreka wiadomość z listą osób do grupy "niezniszczalni"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dzięki za życzenia, myśle że w weekend możnaby cos zrobić...To jeszcze sprawa do obgadania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 :buttrock: :biggrin: za zdrowie NEHa, niech nam zyje niech na zyje, niech zyje nam ...... lalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 NEH wszystkiego naj naj lepszego :lalag: bez flaszki to ci sie nie obejdzie :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wszystkiego naj NEH niech zawsze mial pełny bak :buttrock: no to super kolejny weekend bedzie dobre picie, no i zabawa, Norberto tez myslalem ze ten weekend bede sie bawił w abstynenta, ale niestety nie da rady, bedziemy pic i pic .... Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 NEH wszystkiego najPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 NEH wszystkiego naj naj lepszego :D bez flaszki to ci sie nie obejdzie :buttrock: :biggrin: spoko, spoko... w pierwszej kolejności należy uregulować stare zaległości, ZiuTas musi postawić 0,5L za każde 0,5L :clap: :lalag: Jeszcze raz dzieki wszystkim za życenia.Jak sie wyrobie szybko z sesją (jeszcze czerwcową :P ) to można cos w ten weekendzik wymyślić, jak nie to dopiero następny. pozdrawiam nehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) W takim razie wszystkiego najlepszego NEH, oby ta zima szybko sie skonczyla.... :lalag: :biggrin: Riko, mam pytanko w sprawie Longa... (bo zachwalales :clap:)szukam jakiejs knajpy na ten babski zlot. chcialabym tam zajrzec, ale nie wiem dokladnie gdzie to jest... wiem, ze kolo Okraglaka jest (lub bylo) Cafe Hollywood czy cos takiego... ale o Longu nie slyszalam... :buttrock: Dzieki :D Edytowane 16 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 W takim razie wszystkiego najlepszego NEH, oby ta zima szybko sie skonczyla.... :lalag: :biggrin:Riko, mam pytanko w sprawie Longa... (bo zachwalales :D)szukam jakiejs knajpy na ten babski zlot. chcialabym tam zajrzec, ale nie wiem dokladnie gdzie to jest... wiem, ze kolo Okraglaka jest (lub bylo) Cafe Hollywood czy cos takiego... ale o Longu nie slyszalam... :buttrock: Dzieki :Psama knajpa jest si, ale średnia wieku osób to 15 lat - jak Ci to nie będzie przeszkadzać to Norbi załatwi dla Ciebie jakieś zniżki :clap: od okrąglaka ulicą S. Mielżyńskiego w dół w kierunku placu Cyryla Ratajskiegohttp://img219.imageshack.us/img219/5655/longzx9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 NEH spóźnione ale zawsze. :buttrock: Wszystkiego NAJ :biggrin: :lalag: :clap: Wczoraj cały dzień miałem wysoką temp. więc nawet nie wchodziłem na forum bo nie było mi to w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Ode mnie tez spóźnione ale szczere wszystkiego naj NEH dziś bym cie przejechał przy targach o jakiejs 7-10, czy to moze byłes ty czy jeszcze sie do końca nie obudziłem dodam ze nie jechałem moto w sobote znów pijemy ale ja nie prowadze bo ostatnia kolizja z taksówkarzem przy jaskółczej dała mi nauczke. Jak :buttrock: nie jade bo to sie konczy strata 200zł Edytowane 17 Października 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Hehe, Ibiza znów jest sławny :buttrock: http://stuntdays.com/sd3trailer_stuntdays_com.wmv Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 filmik dobry w ryj :D az zal d...e sciska ze juz prawie po sezonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Hehe, Ibiza znów jest sławny A gdzie Ty tam Ibizę widziałes :D Bo ja dojrzeć nigdzie nie mogłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Laska kolizja ?? co czujniki cofania w balonie zawiodly oj nie dobrze nie dobrze sie doigrasz i bedzie lipa NEH -- wszystkiego naj wiadomix i wygranej w lotto pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi