Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkiego naj NEH niech zawsze mial pełny bak :buttrock: no to super kolejny weekend bedzie dobre picie, no i zabawa, Norberto tez myslalem ze ten weekend bede sie bawił w abstynenta, ale niestety nie da rady, bedziemy pic i pic ....

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

NEH wszystkiego naj naj lepszego :D

bez flaszki to ci sie nie obejdzie :buttrock: :biggrin:

spoko, spoko... w pierwszej kolejności należy uregulować stare zaległości, ZiuTas musi postawić 0,5L za każde 0,5L :clap: :lalag:

Jeszcze raz dzieki wszystkim za życenia.

Jak sie wyrobie szybko z sesją (jeszcze czerwcową :P ) to można cos w ten weekendzik wymyślić, jak nie to dopiero następny.

pozdrawiam nehu

W takim razie wszystkiego najlepszego NEH, oby ta zima szybko sie skonczyla.... :lalag: :biggrin:

Riko, mam pytanko w sprawie Longa... (bo zachwalales :clap:)szukam jakiejs knajpy na ten babski zlot. chcialabym tam zajrzec, ale nie wiem dokladnie gdzie to jest... wiem, ze kolo Okraglaka jest (lub bylo) Cafe Hollywood czy cos takiego... ale o Longu nie slyszalam... :buttrock:

Dzieki :D

Edytowane przez Monia:)

W takim razie wszystkiego najlepszego NEH, oby ta zima szybko sie skonczyla.... :lalag: :biggrin:

Riko, mam pytanko w sprawie Longa... (bo zachwalales :D)szukam jakiejs knajpy na ten babski zlot. chcialabym tam zajrzec, ale nie wiem dokladnie gdzie to jest... wiem, ze kolo Okraglaka jest (lub bylo) Cafe Hollywood czy cos takiego... ale o Longu nie slyszalam... :buttrock:

Dzieki :P

sama knajpa jest si, ale średnia wieku osób to 15 lat - jak Ci to nie będzie przeszkadzać to Norbi załatwi dla Ciebie jakieś zniżki :clap:

od okrąglaka ulicą S. Mielżyńskiego w dół w kierunku placu Cyryla Ratajskiego

http://img219.imageshack.us/img219/5655/longzx9.jpg

Ode mnie tez spóźnione ale szczere wszystkiego naj

NEH dziś bym cie przejechał przy targach o jakiejs 7-10, czy to moze byłes ty czy jeszcze sie do końca nie obudziłem dodam ze nie jechałem moto

w sobote znów pijemy ale ja nie prowadze bo ostatnia kolizja z taksówkarzem przy jaskółczej dała mi nauczke. Jak :buttrock: nie jade bo to sie konczy strata 200zł

Edytowane przez Laska