Laska Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A ja nie wiem czy przyjade bo nie mam moto ani auta wiec raczej bedzie lipa, moze se spacer zrobie :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 dziś o 16?pisze sie również.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 NO to dzis 16 do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jak sie wyrobie to mozliwe ze też dojade pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 jeśli nie będzie lało (padać może :biggrin: :cool: ) to też będe :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 to do 16,00 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 no ja niestety ! i do tego straszny wiater wieje dzisiaj u mnie na wsi ! mam nadzieje, ze w next weekend ! owocnego odkurzania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 no to juz wiem ze sie nie wyrobie :biggrin: Bawcie sie dobrze!! pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Co jest - tyle ludzi się zapowiedziało i co???? wystraszył was taki deszczyk :biggrin: Kto nie był niech żałuje . Ogólnie było wesoło i nawet powstało nowe kino letnie :cool: :P Na bulgarskiej prawie nie padało :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jak zwykle zapowiedzialo sie dzisiaj tyle osob a tylko polowa wpadla,dzisiaj po raz pierwszy na bulgarskiej przyjechalo kino letnie na kolkach.W sumie puszczli jeden film ale byl bardzo ciekawy. :cool: Zalujcie ze was nie bylo bo miejsca stojace jeszcze byly wolne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) dzisiaj po raz pierwszy na bulgarskiej przyjechalo kino letnie na kolkach.W sumie puszczali jeden film ale byl bardzo ciekawy. :P Co prawda troche nie rozumiałem co mówili w tym filmie bo nie był tłumaczony :biggrin: ale fim był bardzo pouczający :cool: może nastepny razem z filmów przyrodniczych będą jakieś "Wyprawy z National geographic" albo coś podobnego :P :cool: ale koniecznie tłumaczone bo nie wszystko można było zrozumieć Edytowane 3 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 takkkk!!!!!! kino letnie bylo oki tylko frekwencja nie bardzo chyba jednak jestesmy rozpuszczalni norbi co tam z kolem auta ???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 takkkk!!!!!! kino letnie bylo oki tylko frekwencja nie bardzo chyba jednak jestesmy rozpuszczalni norbi co tam z kolem auta ???? pozdro Witam niewiem co z kołem poźniej jeszcze dwa razy na trasie do domu zgrzytało i przestało:) KTO NIE BYŁ NIECH ZALUJE BO CHYBA NIKT NIE WIDZIAŁ NIGDY JAK PO FILMIE "KINO LETNIE " :) PALIŁO LAKA :evil: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 KTO NIE BYŁ NIECH ZALUJE BO CHYBA NIKT NIE WIDZIAŁ NIGDY JAK PO FILMIE "KINO LETNIE " :P PALIŁO LAKA :lalag: :lalag: :) ja nie byłem i nie załuje, :) :evil: :) dzis wlece na tor ale autkiem i później do Bolasa podjade zobacze co ze sprzetem pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ja nie byłem i nie załuje, :) :) :evil: nie żałujesz bo przeżyłeś juz to kino w inny dzień :) ja tez jade ale autkiem na tor...reka mnie boli...po oddaniu krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi