LUZIPOWER Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 radek moto sprzedajeż ? a nowy sprzęt jak ? pochwal się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Niby w piatek ma sie przejasnic i ma byc cieplej co sadzicie o piatkowychporzadkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bladego nie kupilem bo podobno to padaczka---- szkoda nerwow ale sprawa jest otwarta moje moto jest na sprzedaz caly czas -- luzi zainteresowany czakamy na slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bladego nie kupilem bo podobno to padaczka---- a mi doradzasz 1000 RR :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a mi doradzasz 1000 RR 1000RR jest wypasiony a ja mialem kupic 954 ktore jak wszyscy wiemy zygaja panewkami na lewo i prawo a do tego moj egzemplaz byl wyjakowy bardzo wyjatkowy hehhepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 1000RR jest wypasiony a ja mialem kupic 954 ktore jak wszyscy wiemy zygaja panewkami na lewo i prawo a do tego moj egzemplaz byl wyjakowy bardzo wyjatkowy hehhepozdro jesli chodzi o panewki w 954 ( i ogolnie 954 ) to jest to opinia pewnych ludzi , ktorzy mieli pecha z tymi sprzetami i teraz wszystkim odradzaja ! Za chwile bedzie w polsce krazyl mit , ze 954 to takie gowno, bo panewki leca. A najlepsze , ze w/g ich opini 1000 RR jest jeszcze gorsze. hehehehe :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jak bedzie ladnie to chetnie polatam w piatek lub sobote albo niedziele bo musze odreagowac :biggrin: tyle problemow ze az szkoda gadac :biggrin: :biggrin: :biggrin: glupota kosztuje tylko czemu az tyle :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ibiza problemy ma kazdy no moze nie takie jak ty w tym momęcie ale wiesz że na niezniszczalnych możesz liczyć przekonałeś sie o tym juz we wtorek, akcja zakończona powodzeniem bo to co chcieliśmy to osiagneliśmy a ze ten nam zje*ał to juz inna bajka :banghead: :banghead: Bedziemy sie starać zeby dobrze było tylko na to niestety potrzeba czasu. Nie łam sie teraz trzeba zacisnąć zęby chwycić jaja w garść i bedzie dobrze, nie mozesz rezygnować :evil: pozdro dla wszystkich moje moto czeka na diagnoze pana dr. Bolasa, która bedzie dopiero prawdopodobnie w przyszłym tyg. Oby to była pierdoła a nie cos powaznego :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam z naszego pieknego kraju:) wrociłem i czekam na propozycje..moze piatek 18?? jak nie bedzie padać?? Jesli chodzi o te kobiete na CBerce to jesli z przodu miala duze cyferki "69" to wtedy na bank była Monia:))) Pozdro. :notworthy: P.S. dzis tez bede napewno latał wiec jesli ktos chetny to na kom.prosze o smska. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Widze ze nie ma pogody to i nawet nie chce wam sie wypowiadac na forum/ no cóż jedni nie moga latać bo pada, inni bo sprzęty uszkodzone ;) :icon_mrgreen: :D Jezeli ktos chetny na tor w poniedziałek to z chęcia sie zabiore ale tylko porobic fotki i czasy pomiezyć Pozdro nygusy jedne :biggrin: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Widze ze nie ma pogody to i nawet nie chce wam sie wypowiadac na forum/ no cóż jedni nie moga latać bo pada, inni bo sprzęty uszkodzone :D :D :D Jezeli ktos chetny na tor w poniedziałek to z chęcia sie zabiore ale tylko porobic fotki i czasy pomiezyć Pozdro nygusy jedne :D ;) :icon_mrgreen: A co się stało z gixerem bo nic nie piszesz :biggrin: ;)Sory dopiero teraz zobaczyłem twój post o klopotach na torze. Ale jestem ślepy Edytowane 1 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) A co się stało z gixerem bo nic nie piszesz :biggrin: ;)Sory dopiero teraz zobaczyłem twój post o klopotach na torze. Ale jestem ślepy http://forum.motocyklistow.pl/Suzuki-GSXR750-t55923.html nie ciekawie czekam na rozebranie moto i sprawdzenie co mu dolega :D októrej jutro zbiórka na bazarze ?? Myśle ze 10-11 bedzie oki piszcie co i jak kto bedzie Edytowane 1 Września 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) No ja będe na bajzlu koło 10. Musze sobię jakąś oponkę znaleźć, bo mi się przegląd kończy a z tyłu prawie slick ;) Lisek, jak tam wizyta u ginekologa? :biggrin: Poza tym w ten weekend wyścigi! Tak więc po bazarze jadę na tor, w niedzielę też kibicuję (o ile nie będzie lać...) Edytowane 1 Września 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 aaalllleee pogoda chyba kupie play station duzy TV i moto se do chaty wstawie i w superbike bede łoił bo inaczej to zapomne jak sie lata :biggrin: nie dość ze nasz kraj jest porypany to jeszcze pogoda sie skurwi.... na maxa dolina ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 nie dość ze nasz kraj jest porypany to jeszcze pogoda sie skurwi.... na maxa popieram ale niech pada bo nie mam moto i przynajmiej nic nie trace. :biggrin: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi