TOMAJ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 sto lat sto lat niech na gumie ziutek śmiga :icon_razz: Mały - ty stary pryku ;P Ziutek czekamy na jakas popijawke urodzinowa :icon_exclaim: Jeszcze raz sto latek do przelatania na gumie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 kurde to hcyba przyjechali zaraz jak ja odjechałem ze siwym i fatem :icon_exclaim: Noo wy odjechaliście, ci od bandziorów też. Ziut śmigał i zaraz..... P.S.Ziut wszystkiego naj... :icon_question: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jak by co ja tam byłem z pełąną kulturą i sobie tylko z daleka oglądałem, przypałowałem tylko po drodze do domu ale za to nie mogli miec raczej do Was pretensji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 thx popijawka bedzie tylko nie wiem kiedy bo jak tylko jest troche wolnego czasu to wsiadam na moto. trza by do kakolewa pojechac i zostac na noc :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 jak imprezować to imprezowaćponoć koledze Pablo dziś okrągłe 30 stukneło :icon_question:kolejne wszystkiego naj naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Spóźnione zyczonka dla Ziut wszystkiego naj naj naj No i oczywiscie Pablo żyj nam 100 lat :icon_question: :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ponoć koledze Pablo dziś okrągłe 30 stukneło :offtopic: NO to mamay dwoch solenizantow :wink: jeszcze raz Ziutek i Pablo sto latek jezdzenia na gumie :icon_razz: :icon_razz: P.s. na sucho tego zostawic nie mozemy trzeba jakies party zorganizowac :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wiec PABLO I ZIUT wszystkiego i kilometrow nie koniecznie na dwoch kolach i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 THX! Wasze zdrowie :icon_exclaim: bo ja jestem zdrowy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 jeszcze 100lat z ziutem o matko :icon_question: :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No to ja tez podbijam sie do zyczen.Sto lat ZIUTEK & PABLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 O Ziutku pamiętałem ! Pablo - tobie też 100 lat na gumie :( pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wybiera się ktoś może jutro do krotoszyna ?? Podobno rok temu było dosyć ciekawie ;) .Hej Fat a ty jedziesz ?? :( Jak tak to o której ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No ja lecę. Startuję ok. 10-11 z Lubonia, a wracam jak mi się znudzi (nie zostaję na noc). Lecę przez Śrem-Borek-Koźmin, jakby co to możemy się zgadać. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Wybiera się ktoś może jutro do krotoszyna ?? Podobno rok temu było dosyć ciekawie ;) .Hej Fat a ty jedziesz ?? :( Jak tak to o której ? ;) Byłem tam kilka ostatnich lat i jest calkiem miło. Jednak wiekszość motocykli to weterany (z tych co nocują) bo na paradzie przez okoliczne wioski jedzie wszystko.Ja w tym roku nie jade bo sprzeta jeszcze nie zarejestrowałem.pozdro PS Ma ktos moze jakiegos znajomego w urzedzie skarbowym Poznań-Wilda? Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi