LUZIPOWER Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ja o 8:30 jestem u Marca po jego ukochaną Zonkę - o 9 u ziuta po tają broń, o 9:30 na Bułgarskiej ! albo od razu w trase, bo ja busem lete, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 tomaj ty nie wyniki tylko maszynę szykuj :icon_razz:i jeszcze sprzęt do nagrywania ładuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 zmiana planow :( nie moge odpalic padaki jakas kurka zachciewajka sie jej udzielila i nie slychac rozrusznika :) ;) :P :crossy: :crossy: :icon_razz: i pipa z latania :icon_razz: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ja o 8:30 jestem u Marca po jego ukochaną Zonkę - o 9 u ziuta po tają broń, o 9:30 na Bułgarskiej ! albo od razu w trase, bo ja busem lete, więc... Kurde balans a ja w robocie siedze :icon_razz: szlag i inne gówna by to trafiło :biggrin: POROBCIE SUPER FOTY A NAJLEPIEJ NIECH KTOS KAMERE WEZMIE . MIŁEJ ZABAWY WAM ŻYCZE :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja spotkam sie z wami namiejscu - bo nie chce mi sie z rana jechac przez cały Poznan az na Bługarska - mam nadzieje ze jakos trafie a jka nie to bede dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 jutro moze konkretnie padac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) ziut możesz z grubsza napisać co tam będzie jak to ma wyglądać i przede wszystkim do której macie zamiar sie tam bawić?? bo mam jutro sporo ważnych spraw a chętnie bym sie przejechał i sie waham z lekka :icon_razz: pozdr. Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez mati1411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 tam będzie KAT :) i super zabawa ! ja będę do 15:00 i się zmywam ! bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 WitamSorka ze trochę nie związane z tematem parkingowym ale wydaje mi sie ze tu najszybciej dostanę jakąś odpowiedź.Pilnie potrzebuje namiar na jakiegoś tłumacza przysięgłego. Che zarejestrować dwa motory ( jeden mojego Taty, drugi mój ). Pierwszy przyjechał z Belgii a drugi z Niemiec.Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, proszę o informacje na PW :) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 co ci moge powiedziec to tyle ze ja nie robiłem tłumaczeń idziesz do agencji celnej w urzedzie celnym tam gdzie nalezysz i tam ci powinni wszystko powiedziec i zrobią ci papiery do celnegi i do skabówki bo cła akcyzy jak wiesz na moto nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 na Gronowej w wydziale komunikacji leza ulotki tlumaczy przysieglych tylko to jest budzetowka i mozesz ich odwiedzic miedzy 8-15 ..chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) jutro moze konkretnie padac :/No i troche popadało w Kąkolewie :) Dojechałem do garażu,z niego wracałem rowerkiem(z 20minut po tym jak pojechaliśmy) a tu słońce wyszło . Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ani mi nie gadaj ! u mnie słońce małe chmurki bialutkie i suchutko ! ale co zrobisz ? ;) niby przysłowie mówi, że cudzych nie znacie, swoje chwalicie..." ale mi się lepiej lata miedzy swymi na bułgaskiej :) ! nie ma takiej presji - wszyscy wiedzą, że się uczysz no i jest git ! a tam źle się czułem jak widziałem co oni potrafia, a co ja ( i to jeszcze z glebami ;) ) chociaż z drugiej strony "zła baletnica na buty narzeka..." :flesje: tak czy siak ja tam nigdzie nie będę już jeździł dopuki się nie naucze wymiatać (czyli nigdy nigdzie nie pojade ;) ) Ziut i Ibiza muszą sobie sprzety porobić pod stunt, bo predyspozycje jak najbardziej mają !!! :biggrin: :D pewnie ktosik zamieści tą moją glebe na necie :) porażka ! :) narazie ja odpadam z latania - musze te zawory porobić, manete i zmienić tą zębate, bo naipierw szybkie gumy trza opanować (tzn. w ogóle gumy :evil: ) a dopiero później wolnice ! pozdrówki dla wszystkich którzy jechali i dla tych co nie dojechali ! bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) To może jeszcze jakieś MAŁE latanie dzisiaj ? :biggrin: :flesje: Ps Luzi twoja gleba była tak widowiskowa że zal jej nie zamieścić w necie :) :) ;) :D Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ciekawe jak moja gleba wygladala hehena szczescie wiedzialem co jest grane i odjechalem z pola razenia fotoreporterow :) no i oplacalo sie wstac wczesnie i krasze zalozyc bo pewnie kapa sprzegla poszlaby sie je**acszkoda ze pogoda niedopisala ale wiedzielismy ze trzeba sie z tym liczyc. no i wreszcie zrobilismy jakas dluza trase. mam tylko nadzieje ze nastepnym razem pojedziemy sobie po suchym.a Luzi ty niczym sie nie przejmuj. wiecej trenigu a zobaczysz ze postepy beda. wazne zeby dobrze i bezpiecznie sie bawic a nie na sile robic figury bo to zle moze sie skonczyc.pozdro i dozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi