LUZIPOWER Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 zazdroszcze wam ! fuck ! muszę szybko porobić opłaty ! miłego latania p.s. 5000 dałem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH :( MAM PROPOZYCJIE WCZORAJ BYLY WSTEPNE ROZMOWY DZIS PROPOZYCJA NA FORUM:)) MIANOWICIE CZY KTOS PISAŁBY SIE NA WYJAZDPOD NAMIOTY DO SKORZECINA W TEN PIATEK NA JEDNA NOC....???? :clap: ;) MOZE OBGADAMY TO ROWNIEZ JUTRO OKOLO 19 NA STADIONIE?? PZDR P.S. RADEK CHETNIE BYM WPADŁ NAD MORZE LECZ CZASU WCIAZ MALO A URLOP MAM DOPIERO 18.08->A MARCO JAK TAK BEDZIE SZALAŁ TO MU SIE TROJACZKI URODZA...:)) P.S.2. SWIAT JEST MAŁY :)) OKAZUJE SIE ZE JUZ CHYBA ŁADNYCH PARE LAT Z LUZIPOWERem SIE ZNAMY:))) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Czy dzisja szykuje sie jakies odkurzanie - bo ja jestesm chetny :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 si si - znamy się od dawna z Norbertem :clap: ale trochę na innych warunkach niż będzie teraz ;) kurcza wyluzujcie z tą bułgarską do czasu aż nie wylece na dobre ! niie bądżcie tacy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Czy dzisja szykuje sie jakies odkurzanie - bo ja jestesm chetny :wink: w poniedzialek latamy po torze :( ale jutro mozna polatac na jednym ;) Luzer wlatuj szybko pochwalic sie tym zlomem :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) w poniedzialek latamy po torze :clap: Ja tam jestem zachwycony dziś byłem pierwszy raz na torze i czas 2:20 wiec mysle że niejest źle ponadto nie było to moje najleprze okrążenie gdyz wiedziałem ze Ibiza miezy czas i kilka rzeczy nie wyszło bo chciałem przedobrzyć za tydzień bedzie lepiej mysle że 2:15 z palcem w nosie ;) :( :wink: Ziut twoja panna omyłkowo schowała twoje narzędzie torowe do mojego plecaczka oddam na pewno :) :) :wink: Jeszce jedna najwazniejsza sprawa Ibiza i Ziut dzięki za wskazówki co do sposobu i stylu jazdy bardzo mi to pomogło w jeździe na torze :wink: :clap: :) Edytowane 31 Lipca 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 no powoli się pyrki gotują !!! staram się jak moge ! dzisiaj oponki zmieniłem u gumisia - jutro pcc, oc i kierunki ! póżniej tylko przegląd (lewy zrobie w tym roku - innego nie przejdzie :clap: ) i heja ! a i ciuchy jakieś musze skąbinować, ale narazie pożycze od kumpla ! p.s. jakie teraz czasy kręcicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 WIEC JAK DZIS ODKURZAMY STADION???O 19.00??? JA CHYBA NIEBEDE MIAL DOSTEPU DO NETA DO WIECZORKA WIEC JESLI MOZNA PROSZE O INFO NA KOM. OD KOGOKOLWIEK KTO ZAJRZY TUTAJ I OKAZE SIE ZE JEDNAK POLATAMY.... PZDR :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Panowie ma ktoś może jakąś oponkę na tył do sprzedania, bo u Gumisia lipa na razie, a mi łatka po 7-centymetrowym gwoździu nie trzyma. 180/55, coś miękkiego i niekoniecznie za 800 zł :clap: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no ja mam, ale 190 ! i slick :) ale jak chcesz to za fre ci dam ! a klei się jak poxipol :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) No ja tez potrzebuje 180/55, bo 190 mi do giksa nie wejdzie jakby ktos miał cos takiego to z chęcia kupie za rozsądne pieniążki :lalag: :) :) Bedzie ktos dziś na bułgarskiej o 19 ?? Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja sie moze przejade. Ale wpisujcie sie zebyśmy w 3 nie siedzieli :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 POPIERAM!!! :) ;) WPISYWAC SIE!!! :lalag: BEDZIE SYMPATYCZNIE....JA MAM KONCOWKE SPRZEGLA;) :) I LACZKA...HIHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 POPIERAM!!! :D ;) WPISYWAC SIE!!! :lalag: ....JA MAM KONCOWKE SPRZEGLA;) :) I LACZKA...HIHI to na co czekasz młody wymieniaj to i bedzie git no chyba ze chcesz tak jak ja męczyć maszyne do samego końca Już nie mogę sie doczekać następnego poniedziałku i znów na torze sobie polatam :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 jesli pogoda dopisze to na 99% jestemdozo ps Luzer ja chetnie wezme tego slika skoro nikt nie chce :) przypasi mi do mojej tajnej torowej broni :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi