Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH :(

MAM PROPOZYCJIE WCZORAJ BYLY WSTEPNE ROZMOWY DZIS PROPOZYCJA NA FORUM:)) MIANOWICIE CZY KTOS PISAŁBY SIE NA WYJAZDPOD NAMIOTY DO SKORZECINA W TEN PIATEK NA JEDNA NOC....???? :clap: ;)

MOZE OBGADAMY TO ROWNIEZ JUTRO OKOLO 19 NA STADIONIE??

PZDR

P.S. RADEK CHETNIE BYM WPADŁ NAD MORZE LECZ CZASU WCIAZ MALO A URLOP MAM DOPIERO 18.08->

A MARCO JAK TAK BEDZIE SZALAŁ TO MU SIE TROJACZKI URODZA...:))

P.S.2. SWIAT JEST MAŁY :)) OKAZUJE SIE ZE JUZ CHYBA ŁADNYCH PARE LAT Z LUZIPOWERem SIE ZNAMY:))) :wink:

Czy dzisja szykuje sie jakies odkurzanie - bo ja jestesm chetny :wink:

w poniedzialek latamy po torze :( ale jutro mozna polatac na jednym ;)

Luzer wlatuj szybko pochwalic sie tym zlomem :clap:

pozdro

w poniedzialek latamy po torze :clap:

Ja tam jestem zachwycony dziś byłem pierwszy raz na torze i czas 2:20 wiec mysle że niejest źle ponadto nie było to moje najleprze okrążenie gdyz wiedziałem ze Ibiza miezy czas i kilka rzeczy nie wyszło bo chciałem przedobrzyć za tydzień bedzie lepiej mysle że 2:15 z palcem w nosie ;) :( :wink:

Ziut twoja panna omyłkowo schowała twoje narzędzie torowe do mojego plecaczka oddam na pewno :) :) :wink:

Jeszce jedna najwazniejsza sprawa Ibiza i Ziut dzięki za wskazówki co do sposobu i stylu jazdy bardzo mi to pomogło w jeździe na torze :wink: :clap: :)

Edytowane przez Laska

no powoli się pyrki gotują !!! staram się jak moge ! dzisiaj oponki zmieniłem u gumisia - jutro pcc, oc i kierunki ! póżniej tylko przegląd (lewy zrobie w tym roku - innego nie przejdzie :clap: ) i heja !

a i ciuchy jakieś musze skąbinować, ale narazie pożycze od kumpla !

p.s. jakie teraz czasy kręcicie ??

No ja tez potrzebuje 180/55, bo 190 mi do giksa nie wejdzie jakby ktos miał cos takiego to z chęcia kupie za rozsądne pieniążki :lalag: :) :)

Bedzie ktos dziś na bułgarskiej o 19 ??

Edytowane przez Laska

POPIERAM!!! :D ;) WPISYWAC SIE!!! :lalag:

....JA MAM KONCOWKE SPRZEGLA;) :) I LACZKA...HIHI

to na co czekasz młody wymieniaj to i bedzie git no chyba ze chcesz tak jak ja męczyć maszyne do samego końca

Już nie mogę sie doczekać następnego poniedziałku i znów na torze sobie polatam :) ;) ;)