IBIZA Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 ja na 20 nie dam rady bo jade na grilla ale tak na 18,-18,30 bede. Pozdrawiam. Finko postaraj sie dojechac na 18,30Ziut mam nadzieje ze tez dotrzesz !!!!!!!! Marco wez aparat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Było gites :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Było gites ;) :wink: no nie inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 sie wie !!!!!!!!!!! tylko jakos malo wiary ale i tak sobie niezle polatalismy. :) Moze jacyc chetni na wyjazd na zlot w sobote "Wierzyce Party 2006" ????????????? Ja bym chetnie polecial bo niedaleko. Co wy na to?? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 IBIZA jak daleko to jest i na co sie leci...??? na jeden dzień???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wierzyce są przy drodze Kostrzyn - Gniezno. Może wpadnę zobaczyć, o ile będzie mi się chciało ruszyć dupę z nad jakiegoś jeziora ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) czy na spotkaniach przy bulgarskiej zostajecie tylko przy stadiinie czy smigacie gdzies na miasto ?moze glupie pytanie, ale w czwartek chetnie byl wpadł poogladac to co tam robicie, a nie wiem o ktorej godzinie bede mial czas wolny i czy kogos tam zastane jak wpadne pozniej Edytowane 27 Lipca 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoinka Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam, a gdzie mozna obejzec najnowsze fotki niezniszczalnych bo marco chyba sporo ich robi co nie...jak sie zjawia.POzdro marek. napewno widzialem zdjecia na logo z malym-ziutem a jest juz wiecej?, film z Bednar tez sie widzialo tzn piatkowe ujecia he he, kiedy radziu gips sciagasz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja chce sie wybrac na ten zlot w sobote tylko na kilka godzin bo jest niedaleko ale sam nie pojade wiec jak sa jacys chetni to by bylo fajnie. Ziut postaraj sie i ty Finko tez. To jak Norbi lecisz? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 moze dzisiaj godz 19 parking a jutro wypad nad jezioro np pamiatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 ja na ten zlot jade na 100% tylko ze mam czas do 17-18 godz wiec szykujmy ekipe i lecimy :) :D :P Norbi fajnie było wczoraj w lipnie gratki za eskorte do domu bo swiateł nie mam ale zaraz ide grzebac i może na to cos poradze ;) ;) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 HELLO... DZISIAJ PARKING KOLO 19.00 SPOKO! ALE CO DO ZLOTU TO JESZCZE NIE WIEM A O KTOREJ CHCIELIBYSCIE JECHAC??? JA MUSIALBYM DOJECHAC JESZCZE DO OSTROWA WLKP GDYZ CHYBA JEDNAK ZAMIENIE NTV NA GSX F 600 ZAWSZE TO 86 KM A NIE 52KM...PO ZA TYM NIKT NIE CHCE KUPIC NTV...WIECIE JAK JEST.... MOZE NIE BEDZIE TO RAKIETA ALE ROZNICE NA PEWNO ODCZUJE... POZDRO DLA WSZYSTKICH.... \ P.S. LASKA NIE MA SPRAWY JA TOBIE DROGE OSWIETLAŁEM ALE PODZIEKOWANIA I TAK NALEZA SIE DLA KUBY ;) GDYZ TO ON JECHAŁ PIERWSZY NA POWROCIE Z MOSINY JA Z KOMPLETNIE CIEMNA SZYBKA WIDZIALEM TYLKO CZERWONY PUNKT I TEGO TORU SIE TRZYMAŁEM::D:):)A TY NA TOTALNYM PRZYPALE BEZ SWIATEL ZA MNA.... HAHAHA WESOŁO BYŁO:))) ;) :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 No było wesoło ale co prawda zaden ze mnie elektryk ale poradziłem sobie i usterkę znalazłem i usunąłem wiec mam nadzieje ze wiecej takich przygód nie bedzie ;) :cool: :) zapomniałem ale ide dziś na wesele i nie wiem czy jutro polece na zlot bo nie wiem o której wstane, z reszta jutro tez mnie czekaja balety co moja firma organizuje nad malta wiec w niedziele bede umierać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja chce sie wybrac na ten zlot w sobote tylko na kilka godzin bo jest niedaleko ale sam nie pojade wiec jak sa jacys chetni to by bylo fajnie. Ziut postaraj sie i ty Finko tez. To jak Norbi lecisz? Pozdro. Bardzo chetnie bym jechał, ale od dzisiaj mam urlop i jutro juz bede sie kąpał w słonej wodzie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 COS WAM POWIEM dajcie sobie spokuj z tymi moto i zapraszam nad morze pogoda zajebista, slonko daje czadu non stop, temp. wody 21 stponi wchodzi sie jak do wanny nic dodac nic ujac po prostu raj POZDRO DLA CALEJ EKIPY ZE SLONECNYCH ROWOW ps. no i jest na czym oko zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi