Nowy Kubi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Widziałem dziś nieszczęście. Punkt 13 godzina zderzenie na ww. skrzyżowaniu. Jak przejeżdżałem, motocyklista leżał na ziemi, wokół policjanci, ale jeszcze nie było nawet karetki. Motocykl nie wyglądał bardzo źle, ale uderzenie czołowe, zagięte lagi, stłuczona lampa, obity przód. Ale wiadomo jak to przy czołówce, można bardzo źle uderzyć ciałem. Może wie ktoś coś więcej. Chciałbym przeczytać, że kierowca Bandita wyjdzie z tego w jednym kawałku. Jechałem samochodem (akurat z POLand POSITION do pracy) i bardzo dziwnie sie poczułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kumpel widział to zdarzenie i podobno babsztyl wymusił puszką pierwszeństwo.... :/ też jakoś nie miło mi się zrobiło, bo własnie miałem wyjść na moto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Dlatego przed skrzyżowaniem zwalniam, nie ma bata, nie przelecana na gazie :biggrin: Miejmy nadzieje że nic poważnego sie nie stało :icon_mrgreen: Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mieszkam w mieście ok 90 tyś to więc duzych skrzyżowań nie mam ale i tak uważam trzeba zwyczajnie myslec za innych... bo to co niektórzy odwalają to przerasta wszelkie normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja przy każdym skrzyżowaniu zwalniam i patrzę na boki. Widać po kierowcach czy mnie widzą i się zatrzymują, czy też komórka w ręku i patrzenie na kierownicę :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekBB Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Widać po kierowcach czy mnie widzą i się zatrzymują, czy też komórka w ręku i patrzenie na kierownicę :-). To chociaż jedna komórka w aucie :D szkoda że nie w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Puszka zawsze ysli ze zdąży.A jak tel w rece to przedstawiciel handlowy - a on musi zdążyć! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Miejmy nadzieje, że nic mu nie bedzie a baba 10 pkt karnych i grzywna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 babsztyl wymusił puszką pierwszeństwo.... :/Standard. Je**ne bezmózgi. A media trzymają ich stronę. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi