Stary Sierżant Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A tam zaraz , jaka pełnoprawna ?????Dopiero kiedy będę miał kaca , to praweczko nabierze mocy prawnej - wiem , że kilku jeszcze jest chętnych. Prot,Jesion i mnóóóóóstwo innych Poważnych Osobistości musi umoczyć mordkę - bez tego nie da rady , he he he . PS.Ale jak już dostaniesz prawko , to poproszę foto .Muszę Cię do kartoteki wsadzić , coby gliniarze wiedzieli kogo nie mają pacyfikować , ha ha ha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 GRATULACJE,czekamy jeszcze na Adu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje !! Ale brykaj z rozwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 gratuluję!!jest powód, aby się upić :biggrin: :icon_mrgreen: teraz możesz śmiało śmigać na przodzie!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A tam zaraz , jaka pełnoprawna ?????Dopiero kiedy będę miał kaca , to praweczko nabierze mocy prawnej - wiem , że kilku jeszcze jest chętnych. Prot,Jesion i mnóóóóóstwo innych Poważnych Osobistości musi umoczyć mordkę - bez tego nie da rady , he he he . PS.Ale jak już dostaniesz prawko , to poproszę foto .Muszę Cię do kartoteki wsadzić , coby gliniarze wiedzieli kogo nie mają pacyfikować , ha ha ha . No to moze ja tez bym fotke przysłal i byś tam szepnął słówko. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratuluje! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Szacuneczek szacuneczek :biggrin: gratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje i słowa uznania :icon_mrgreen: Wy kiedyś też mieliście ten dzień i nie wiem czy tak jak ja czuliście się jakby Wam ktoś skrzydła dorobił :buttrock: W tym sezonie zrobiłam prawie 3000 km. bez prawka i miałam ciągle sraja, bałam się że szybko ktoś (czyt. policja) mi wytłumaczy, że tak nie można. Było fajnie, adrenalina i ten posmak grozy gdy jechaliśmy w dłuższe trasy. Dziś już tego pewnie nie będzie ale mam świadomość, że zdałam, że od dziś jestem kimś, jestem motocyklistką :icon_mrgreen: :buttrock: Jak na początku kwietnia zdawałam prawko i oblałam to miałam wielki żal i do siebie i pewnie do całego świata. Nie mogłam się pogodzić z tą myślą, że mnie się nie udało :biggrin: chciałam wtedy tak jak dziś wszystkim Wam powiedzieć że zdałam a pozostał jedynie smak porażki :biggrin: Teraz wiem jaka to jest zajefajna przyjemność mieć prawko bo wiem jak ciężko było je zdać :rolleyes: :icon_mrgreen: Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję, przy najbliższej okazji prawko zostanie oczywiście z Waszym udziałem opite, co by się druk nie rozsechł i literki nie odpadły :banghead: Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mówisz i masz !!!! He ,he, he ....Jako Stary Pierdziel mam statutowy obowiązek być totalnie skorumpowany , chciwy i perwersyjny.A zatem : za sam wpis - 100 sześciopaqów , - za pierwsze uratowanie zadka - 500 sześciopaqów , - za każde następne uratowanie stawka razy 2. PS.Ceny umowne , faktur nie wydaje sie , he he he .Zażalenia do Zarządu Perwery w 12 egzemplarzach, + zaświadczenie od Proboszcza i ze skupu złomu. Oczywiście niezbędne jest także potwierdzenie o oddaniu 100 kg makulatury - kwit wystawi Ci Twój Sołtys. Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czolem! Noo, Kaska :icon_mrgreen:.Super, gratulejszyn!!Pamietam, co to za radocha zdac :icon_mrgreen:. I szacun za odwage jazdy bez prawak :rolleyes:. Ja tam nie wyjechalem dalej niz pol metra od garazu bez tego magicznego dokumentu :biggrin:.A jeszcze paredziesiat godzin temu mowilas mi, ze prawka nie masz :buttrock:. Jak sie to wszystko szybko zmienia :icon_mrgreen:. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No brawa wielkie :biggrin: Pełen podziw za wytrwałość, bo kobietom nie jest łatwo zdać.W zeszłym tyg. kumpelę oblali , nawet sobie nie pojeżdziła na egzaminie , padła na centralnej stopce. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 GRATULUJE!!! Pamiętam jako ja zdawałem udało mi się za 2 razem,za pierwszym oblali mnie za to że szarpie motorem :biggrin: zdawałem jeszcze na tej wąskiej 8 SZEROKIEJ DROGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gratulacje!!!Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ech no i co ja narobiłem ... :icon_mrgreen: Supcio Kacha - raz jeszcze gratuluję. Cieszę się, jak nie wiem co ! Coś słyszałem o zgubionym lusterku na A4 - ale to chyba jakaś straszna plota :biggrin:Ale gleba parkingowa przy wyjeździe z Kotwicy to nie plotka :icon_mrgreen: W tym sezonie zrobiłam prawie 3000 km. bez prawka No i to jest nieuczciwe !!! Który z kursantów robi do czasu egzaminu 3000 km ? Co ? :icon_mrgreen: Tym bym się nie chwalił :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi