Nitro Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Kolega zastanawia sie czy kupić tego kx i czy to 2500 to jest dobra cena za taki rocznik?Chce go kupic dlatego ze jest do kupna na miejscu znaczy sie u nas w chrzanowie.Prosze o rady i porady co do tego rocznika. ;) :icon_eek: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99945123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Cena całkiem niezła, chociaz widywałem 1993r. za 2800zł :] Zapytaj sie jaki przebieg ma tłok, w jakim stanie zebatki, łańcuch itp... Najlepiej to przejedz sie ten kawałek, posłuchaj jak chodzi, wtedy sie przekonasz ;) Pozdr. EDIT:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M184703Tu masz 1994r. za 2500zł :icon_eek: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jak to jest 91 to mój KLX jest 2004 ;)To jest 88-89Co do tego 94 to niech fote pkaze bo to pewnie znowu jakis wałek.U mnie yz 92 w przyzwoitym stanie poszła za 2400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Po pierwsze to nie jest KX tylko KMX lajtowe enduro,dał plastik z przódu jak od crossówki i tyle !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wyglad jak kupa złomu i a ten wydech ahh ja bym se odpuścił zatą kase znajdziesz cos lepszego lepiej jakies cr 125 z 90 jak to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ten motor nie dlamnie,pytam w imieniu kolegi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jak najbardziej się NIE opłaca :/ U mnie SX 125 92' poszedł za 2500.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 za 3 tys kiedys na allegro byla zajebista CR 125 z 93r .Ja bym sie nie napalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A powiedz mi jak to jest. Twój kolega chyba bogaty nie jest, bo kupuje stare roczniki. A stać go na utrzymanie crossa? :icon_biggrin: Sorki że spamuję i o takie sprawy pytam ale pytam względem siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wiesz co sam niewiem prosił żebym się popytał :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nie opłaca się, sprzedający oszukuje na roczniku to pewnie tez oszukuje na stanie technicznym motocykla! Niech lepiej kolega dozbiera sobie troszkę pieniędzy i kupi coś pewniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie bede zakladal nowego tematu bo ten jest w sam raz :buttrock:. Sprawa poprzednika chyba sie wyjasnila takze chyba sie nie zdenerwuje. Otoz mam 3000zl i szukam enduro. Pozdrawaim! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Kx to cross a nie Enduro, więc o czym mowa? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Lesnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Poszukaj na forum o endurakach do 3000zł było juz parenascie razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to napisał leśnik:Kx to cross a nie Enduro, więc o czym mowa? a to ja:mam 3000zl i szukam enduro"szukam enduro" No wiec o czy mowa? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi