Sofik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Aaaaale o so chozi?:clap:))))...... Sprawa poszla o to, ze motocykl o konstrukcji zachecajacej do osiagania wysokich predkosci zacheca do osiagania znacznych predkosci. :clap: :P :D :) :clap: Tego że szybkim motocyklem o konstrukcji sportowej jezdzi sie szybko po ulicach to chyba nikt nie zaprzeczy . Malo kto uparwia masohizm i marudzi w korkach z predkoscia 40 km/h Hayabusą 1300 RRRRRRRRR . :-] To takie gadanie ...miedzy nami, mysle ze wielu tu obecnych grupowiczy tyle razy żonom i calej rodzinie zaprzeczalo ze nie jezdza szybko i nie lamia przepisow, ze az sami w to uwierzyli :clap: Jesli istnieje ktos kto jezdzi Hayabusa albo ZZR 1100 , albo CBR1000 i ma zamontowany ogranicznik predkosci do 120 km/h to ja chce jego/jej zdjecie !! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a ZX12R moze być czy odpada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 aaaaaa..a to w takim razie ja tak powiem:nie masz umiejetnosci nie masz prawka, masz kase, masz r6:)))))..... a tak powaznie,to,co za roznica jakie moto...na rowerze tez mozna sie zabic...ktos tu madrze powiedzial,ze nie wazne co pod dupa,ale pod kaskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 aaaaaa..a to w takim razie ja tak powiem:nie masz umiejetnosci nie masz prawka, masz kase, masz r6:)))))..... a tak powaznie,to,co za roznica jakie moto...na rowerze tez mozna sie zabic...ktos tu madrze powiedzial,ze nie wazne co pod dupa,ale pod kaskiem... oczywiście,że na rowerze mozna się zabić- można się tez zabić wstajac z łózka lub spadając ze schodów... ale nie o to przecież chodzi :D. tylko o to ,co napisał zawalidroga... a ja wytłumaczę to na swoim przykładzie- mam gsa,więc wszystkie samochody w domu mają takie same osiągi Vmaxowe jak on (poza przyspieszeniem of coz) a samochodami jeźdzę wolniej... tak jakoś :P. gdybym chciał jeździć do 130 to wystarczyłaby mi nsrka- a nie wystarczy. chociaż w sumie jak będe miał juz cos większego,to pomyslę o ograniczniku do 150... byleby przyspieszenia nie ograniczał :clap:. Zawalidroga napisał: Sprawa poszla o to, ze motocykl o konstrukcji zachecajacej do osiagania wysokich predkosci zacheca do osiagania znacznych predkosci. dokładnie o to chodzi- nawet pozycja za kierownicą do tego zachęca... na swoje szczęście nie lubię jeździć dużo powyzej 120. ale te 120 to bardzo universalna prędkość... dopóki widzę pustą drogę, brak ludzi na poboczu i samochodów czajacych się w bocznych ulicach- to jest jak najbardziej wskazana :clap:... może mam szansę pożyć :)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Zabierać dożywocie pijanym dzieciom kierującym dorosłymi motocyklistami. (w sumie bełkot, ale to właśnie tyle co powiedzą inni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi