krzychu-kk Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 jak w temacie . kiedy odbywa się bazar motocyklowy we wro. w 23 kwietnia czy 30 kwietnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 30.04 dozobaczyska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No a gdzie? dokładnie? bo ja nie znam wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 dobra już znalazłem wszystkie info a dla niezorientowanych co do szczegółów podaję linka http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 bylem fajnie było tylko niesety padało :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 jak dla mnie słabbbiutki bazarek - ale to wina terminu /bazar na długi łikend :icon_razz: / i złej pogody... mało motocykli, mało części - kupiłem tylko rękawiczki :icon_razz: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 mnie też dzisiaj nie zachwycił bazar. wyszedłem tylko z parą chust. mokro, najgorsze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pogoda do d... :icon_razz: Mało wystawców.Mało motocykli (więcej skuterów) :icon_razz: Obskoczełem wszystko w godzine :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Kiepski termin i pogoda. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Największa wiocha byla jak pomiedzy hangarami na tym placu palili gume na skuterkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 bylo za zimno za mokro i za drogo ( lusterka ktore kupilem na allegro za 150 tam mieli po 190-260zl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi