505iK Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 pogratulowac glupoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Popieram przedmowcow, Twoje nerki - Twoja sprawa, ale narazasz niewinnych ludzi na ulicach. Nie mam nic przeciw stuntom, jesli robione sa na zamknietych torach albo tam gdzie uszkadzasz tylko siebie. A jesli piszesz ze ledwos z tego wyszedl, to znaczy ze jeszcze nie umiesz tego robic wiec ryzykujesz podwojnie. Prosba: rob to co robisz, spoko, ale z dala od ludzi. Jak chcesz sie pokazac komus, to sciagnij znajomych tez w takie miejsce - dla wspolnego dobra, bo wypadkow z udzialem publiki tez jest nie malo... Sachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 dupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no troszke przegłeś gościuuuu, uważaj bo nasępny raz moze sie nie udać. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zdecydowanie za szybko smigasz po miescie, wystarczy przeciez ulamek sekundy i przy takiej szybkosci nie trudno o wypadek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tym bardziej ze w miescie jest duzo mniej miejca na manewry (ucieszka przed dzwonem) i mniej czasu na reakcje, oraz duzo wiecej niebespieczenstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nie dziwię się, że nie mogłeś ochłonąć. Ja miałem to samo tydzień temu przy 170 i do dzisiaj nie może mi się to w głowie poukładać. Swoją drogą to takie shimmy jest niezłą dżygiką - skakanie "kangurami" po asfalcie zmusza do skupienia nad jednym, żeby nie dać się zrzucić z maszyny. Teraz już wiem, że rady typu : naciśnij tylny hamulec lub zmniejsz gaz są mało wartościowe, bo trudno jest cokolwiek robić podczas shimmy. Jedno na pewno było ważne : porządnie założone manetki. Jakby były założone luźno, to na pewno zastałyby w rękach. Teraz buduję zamocowanie do amora skrętu i bez niego na razie nie będę jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 no comments200 km/h to ponad 50 m/s dodaj czas reakcji i nawet nie zdazysz zobaczyc przeszkody zanim w nia wjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nie wiem czym tu się chwalić.Jestem i tak zdziwiony,że pierwsze odpowiedzi dotyczyły rady kupna amorka skrętu a nikt od razu nie wziął się za krytykę. Na prostej każdy umie odkręcić większym sprzętem. Wszystkie negatywne artykuły o motocyklistach borą się właśnie dzięki takim zachowaniom na drodze.Może jeszcze napisz,że jeździłeś w dżinsach i koszulce z krótkim rękawkiem.Całe szczęście,że ani tobie ani nikomu innemu nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 łasic, weź się chłopie puknij w czaszkę........ pogratulowac glupoty..dupekNie wiem czym tu się chwalić.... tak czytam i czytam i czytam i czytam te niektóre wypowiedzi.... i tak się zastanawiam czy Wy aby na pewno jeździcie motocyklami :icon_mrgreen: :biggrin: - pytam bo nie wiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) tak. Miałem już dwa wypadki: jeden samochodem - sobie nic nie zrobiłem, ale udzkodziłem innych ludzi i ich pojazdy, drugi na motocyklu - skasowałem doszczętnie motocykl i siebie na 2 miesiące. Teraz inaczej na to patrzę Turku. Z resztą przed wypadkami takie przechwałki też odbierałem jako głupotę a nie kozactwo. Widzisz, bo to zależy jakie kto ma priorytety w życiu i jaki szacunek do innych ludzi... Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 tak czytam i czytam i czytam i czytam te niektóre wypowiedzi.... i tak się zastanawiam czy Wy aby na pewno jeździcie motocyklami :icon_mrgreen: :biggrin: - pytam bo nie wiem :icon_mrgreen:A ja tak czytam,czytam i czytam Twoj profil i się zastanawiam czy masz 24 lata czy 15, bo umysl to na pewno osoby niedojrzałej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 oho znaczy sie.Teraz Turek odbije piłeczkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Ale zaraz idę polatać :biggrin: Mogę tylko dziękować losowi, prosić żeby więcej się nie powtórzyło Grunt ze wyciagnoles dobre wnioski :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 wcale nie takie dobre. Bo nie los trzeba prosić żeby się nie powtórzyło, tylko jeździć z głową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi