Hubi Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 A ja potrzebuje silnika od RS 125, nie wie koś gdzie można sie dowiedzieć ile coś takiego kosztuje i ewentualnie sprowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 Nie bądź taki pewien. Na komarku mam 15 minut drogi (z małopolski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 A to ci dobre! - do Francji???? To juz robi sie nudne - Weamil99 postaraj sie troche lepiej i wymysl lepsze historyjki! Mowi,ze sprzedal do Francji,zeby nikt sie nie spotkal z tym skuterowym przecinakiem w Polsce - kolejna wymowka,zeby nie zobaczyc na oczy skutera. A jak ty znalazlem kupca z Francji? Dales ogloszenie na internecie a on znalazl i przyjechal po skuter do Polski? I zaraz nam jeszcze powiesz,ze ogloszenie napisales w jego jezyku,ze ty biegle mowisz po francusku? A moze to jest Francuz co jego babiczka pochodzi z Chrzanowa i mowi troche po polsku? A co powiesz nam o tuningu tej Aprilki 125ccm? Ze co - teraz pewnie asfalt w rulonik zwija i jeszcze kamienie wyrywa z podbudowy drogi? Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Wiecie co mysle ze ten gosciu(wlasciciel tego hiperskutera) ma czego chcial jesgo temat wzbudzil rozglos pewnie jeszcze wiekszy niz przypuszczal zobaczcie ile postow ma ten temat wiecej niz jakikolwiek inny temat!!Najlepiej bysmy zrobili jakbysmy nie pisali i nie odpowiadali temu kretynowi i zostawili go w spokoju popislaby troche o swoim "scigaczu" i by mu sie znudzilo.A wy i tez posrednio ja prowokujemy go do tego zeby wymyslac wciaz nowe historyjki na teamat jego skutera.A wiec ap[eluje do was jesli mu nie wierzycie to po jakiego grzyba dyskutowac w tym temacie OLEJCIE GO B+NIECH spie**ala Z TEGO FORUM I KROPKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 mi sie wydaje, że tacy idioci, jak nasz weamil9 - znawca super - mega - hiper tuningu, są potrzebni na naszym forum :evil: bez nich nie moglibyśmy sie z kogo pośmiać, byłoby trochę przynudnawo... podsumowywujac: weamil99 nie opuszczaj nas!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Nowłaśnie, powiedz mi co mam zrobić przy mojej jawie 50 sport żeby miała 20KM i jechała ponad 200km/h ? Może zmienie łańcuch i kupie świece briski to pojade 150km/h ? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 ja Ci proponuje na przyczepkę za Twoją Jawką włożyć silnik od Hayabusy albo Zx-ra 12 :) takia opcja w porównaniu z fantazjami naszego weamila99 jest bardzo prawdopodobna :) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Słabek mi się wydaje (może źle) ale chyba hayabuza ma troszke więcej koni niż 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 nadmiar mocy jeszcze nikomu nie zaszkodził :) zwłaszcza Panu weamillowi :) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Może kupie w stanach silnik od dragstera (12 000KM) na nitrometanol. Przedłuże ramę, założe klatkę bezpieczeństwa i jakoś upchne ten silnik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 A z tą hayabusą, tój brat powiedział żeby na baku zrobić napies :HAYABUSA KILLER HeHe, to było by spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 hehe tak się przyglądam z boku i strasznie mnie smuci że rozmawiacie z takim palantemgdyby silnik o objętości wybuchowej miał powyżej 20 koni (co jest możliwe) to trzebaby było co jakieś 30 minut wymieniać tłok, swożnie, pierścienie i cylinder...kretyn i tyle a tak w nawiasie to ja w jamasi mam silnik od CATrepilara który ma 15000 KM z tym że zastanawiam się czy by go sobie nie stuningować bo mi słabo startuje spod świateł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Słabo startuje spod świateł?Ja wim miałem przyjemność jeździć czymś takim i odrzutowce były troszke szybsze znam ten ból. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Ja moge oddac nerke za Twojego skuterka!!!!!!!!!!!!!! Bo znudzilo mi sie juz jezdzenie moim ogarem, ktory po drobniutkim tuningu ciagnie tylko 150 :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 ale postów sie w tym temacie narobiło :] chyba weamill99 dał już sobie spokój z tym tematem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi