Skocz do zawartości

Sprzedam sportowego skutra 70cc o mocy ~27KM-Motorower

weamil99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A to ci dobre! - do Francji???? To juz robi sie nudne - Weamil99 postaraj sie troche lepiej i wymysl lepsze historyjki!

Mowi,ze sprzedal do Francji,zeby nikt sie nie spotkal z tym skuterowym przecinakiem w Polsce - kolejna wymowka,zeby nie zobaczyc na oczy skutera.

A jak ty znalazlem kupca z Francji? Dales ogloszenie na internecie a on znalazl i przyjechal po skuter do Polski? I zaraz nam jeszcze powiesz,ze ogloszenie napisales w jego jezyku,ze ty biegle mowisz po francusku? A moze to jest Francuz co jego babiczka pochodzi z Chrzanowa i mowi troche po polsku?

A co powiesz nam o tuningu tej Aprilki 125ccm? Ze co - teraz pewnie asfalt w rulonik zwija i jeszcze kamienie wyrywa z podbudowy drogi?

Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/]

Gość grzesiek

Wiecie co mysle ze ten gosciu(wlasciciel tego hiperskutera) ma czego chcial jesgo temat wzbudzil rozglos pewnie jeszcze wiekszy niz przypuszczal zobaczcie ile postow ma ten temat wiecej niz jakikolwiek inny temat!!Najlepiej bysmy zrobili jakbysmy nie pisali i nie odpowiadali temu kretynowi i zostawili go w spokoju popislaby troche o swoim "scigaczu" i by mu sie znudzilo.A wy i tez posrednio ja prowokujemy go do tego zeby wymyslac wciaz nowe historyjki na teamat jego skutera.A wiec ap[eluje do was jesli mu nie wierzycie to po jakiego grzyba dyskutowac w tym temacie OLEJCIE GO B+NIECH spie**ala Z TEGO FORUM I KROPKA.

mi sie wydaje, że tacy idioci, jak nasz weamil9 - znawca super - mega - hiper tuningu, są potrzebni na naszym forum :evil: bez nich nie moglibyśmy sie z kogo pośmiać, byłoby trochę przynudnawo... podsumowywujac: weamil99 nie opuszczaj nas!! :twisted:

Gość Anonymous

hehe tak się przyglądam z boku i strasznie mnie smuci że rozmawiacie z takim palantem

gdyby silnik o objętości wybuchowej miał powyżej 20 koni (co jest możliwe) to trzebaby było co jakieś 30 minut wymieniać tłok, swożnie, pierścienie i cylinder...

kretyn i tyle

a tak w nawiasie to ja w jamasi mam silnik od CATrepilara który ma 15000 KM z tym że zastanawiam się czy by go sobie nie stuningować bo mi słabo startuje spod świateł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...