kwas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To że jestem od ciebie młodszy nie znaczy ze mozesz mnie wyzywać!Napisałem jedno brzydkie słowo które nie powinno nikogo urazic- z takim słownictwem mozesz się spotkać w prawie każdym temacie, ale przynajmniej nikogo nie obrazam i wyzywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam a moze ci sie po prostu zapowietrzył uklad chłodniczy gdizes?? w zbiorniczku pełno a w chłodnicy sucho?? gdyby poszła uszczelka pod głowica to płyn w zbiorniczku powinien byc taki mleczny bo mieszalby sie z olejem odnosnie tego co wyzej to na przyszlosc dam ci dobra rade jak czujesz ze z moto cos nie tak to lepiej sie zatrzymaj i sprawdz co mu jest a nie ciagneisz na upartego z mysla ze moze mu przejdize. napewno dłuzej sie nacieszysz motocyklem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dzisiaj odkreciłem głowicę i okazało się ze uszczelka (oring) po prostu się spalił i jakby to powiedziec spresował i ciecz przedostawała się do cylindra, naszczescie w cylindrze było tylko kilka kropli tego płynu i nic się nie stało, tłok i cylinder na szczescie są w nienaruszonym stanie, dzisiaj zamówiłem uszczelke wiec zaniedługo bede smigał.Jeszcze jedno pytanie, dzisiaj sprawdzałem czy działa pompa płynu chłodniczego, włożyłem palec do węża który wchodzi do pompy i kopałem- niestety nie poczułem żeby wytwarzało się jakies cisnienie- czy mozliwe ze pompa jest zepsuta? bo jak spuszczałem dzisiaj płyn z chłodnic to był on pod duzym ciśnieniem i wyprysnął kiedy zdjęłem wąż z chłodnic- wydaje mi sie ze wszystko ok ale niech wypowie się ktoś kto ma wieksze pojecie odemnie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tosz to nie kompresor zeby ci lape wciagalo do weza ,najprosciej zrobisz wlewajac jaki splyn do weza i wtedy kopnij pare razy Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No nie kompresor ale taki mechanik ze sklepu wysyłkowego gadał ze powinienem poczuc jakis wiaterek na palcu :banghead: :P jutro pokombinuje i zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 e przy kopaniu moto nie osiaga nawet 1 tys obrotow raczej nic nie poczujesz Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 mi się raz zdażyło ;),dawno temu jakieś 15km...na szczęście nie był zaciągnięty tak pod brodę, bo bym pewnie opony popalił od nagrzania bębnów i felg :flesje: moj kumpel kiedys maluchem dojechal do domu bez kolpakow z tylu wysiadl i schlodzil kola wiadrem wody "Respecta "Czacho"" A odpowietrzyles uklad??? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Tak juz wszystko zrobione, załozyłem uszczelke i gra gitara ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi