Grzegory Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam. Znalazłem ostatnio taką oferte:http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M188157Może był tam ktoś i oglądał ten sprzęt? Z opisu wynika że spoko sprzęcik. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 cena relatywna do motocykla. Ze zdjęcia to sobie można ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegory Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Właśnie dlatego interesuje mnie czy ktoś moze oglądał ta yamahe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Właśnie dlatego interesuje mnie czy ktoś moze oglądał ta yamahe Oglądałem ten sprzęt, ale ponieważ sprzedaje go mój znajomy z ekipy nie będę go zachwalał żeby źle nie wyszło... Motocykl mogę polecić. Najlepiej przejechać i samemu zobaczyć, w Warszawy daleko nie masz. Jest tor jakieś 200 metrów dalej to będziesz mógł ją sobie wypróbować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No motor bardzo ładnie sie precentuje ii cena też zachęca!Jak jestes dobrym jeźdzca to jedz na tor ale uważa jbo to spora maszyna i mocna!pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Z tego co się orientuje sprzedający jest mechanikiem z jego wypowiedzi na forum sądze ze jest to uczciwy człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Przy testach uważaj bo "takie coś" już potrafi naprawdę dużo.Prezentuję się poprostu wyśmienicie :icon_mrgreen: Kiedyś sobie taką kupie..Achhhh .. marzenia.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi