markos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Wiesz Qrde, choinki, to ja nie zamierzam z niego robić. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 po pierwsze to zależy z jakiego materiału jest zrobiona rurka neony i czy dobrze rozprasza on światło...po drugie żeby nie zrobić choinki to trzeba znać umier i mieć dobry gust...po trzecie to dla Ciebie ma się podobać i to chyba najważniejsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 wieś tańczy i śpiewa..... i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) W samochodzie to moze bym jescze jakies tam neonki zalozyl... ale do moto? Nieeee, raczej nie! Pozdrawiam! Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez SimsonFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Neony ... Kwestia gustu mi sie to podoba , ale tylko gdy jest 1 pod spodem (ja tak mam) czym wiecej tym gorzej :wink: A co do tych "neonow" z allegro za 5 zl to bym sie w to nie bawil , jak juz ktos chce neony to niech zainwestuje w jakies pozadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Nie róbcie wiochy LUDZIEPO CO WAM TAKIE NEONKI chcecie żeby sie cała wieś oglądała za wamiWieś tańczy i śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja tam zamówilem neonki za 5 zł i czekam teraz na dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jakbym miał coś podświetlać to bym sobie podświetlił schowek. Kiedy spotykasz sie z kumplami otwerasz kanape i sie świeci, w nocy coś szukasz w schowku to nie poomacku, tylko sie świeci i wszystko widzisz. jak wieś tuning to na maxa - neony, śrubki z czaszeczką, diodowe wentylki na opony(ufo efekt, buahahaha). W tesco jest dział koło motoryzacyjnego z tuningiem, można wychaczyć niezłe oderty także wszyscy do tesco. jak moi poprzednicy powtórze: Wieś tańczy i śpiewabuahahahahahahahaha, za te 10zł to bym sobie wahy wolał kupić, ale cóż...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witamwiecie że miejąc jakie kolwiek diody na pojeździe gdy zatrzyma was policja do kontroli może cie zapłacić mandacik o wartości od 50złPonieważ żaden pojazd niemoże mięć swiateł które mogą rozpraszać inne pojazdytym bardziej jeśli diody są koloru niebieskiego lub czerwonego (są to kolory sygnalizujące pojazdy takie jak karetka,policja i straż)Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witamwiecie że miejąc jakie kolwiek diody na pojeździe gdy zatrzyma was policja do kontroli może cie zapłacić mandacik o wartości od 50złPonieważ żaden pojazd niemoże mięć swiateł które mogą rozpraszać inne pojazdytym bardziej jeśli diody są koloru niebieskiego lub czerwonego (są to kolory sygnalizujące pojazdy takie jak karetka,policja i straż)Pozdrawiam MUMA Nio i niestety z żalem musze przyznać ci racje, wiem, że istnieje taki przepis, ale tak sobie myśle, że motorowerów czepiać sie chyba nie będą, szczególnie jeżeli dać taki neonek gdzies pod spodem.. :/ :wink: Jak sie go da gdzieś z przodu, tak jak czasem mają skutery, to sie nie dziwie. bo można to pomylic z policja, czy Erką, szczególnie z samochodu jak sie patrzy na taki skuter w lusterku. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam Był już jeden temat o tym czy wolno mieć diody ja wiem że niewolno Mój kumpel jeżdzący skuterem po zatrzymaniu przez policje nie miał włączonej żadnej diody oni tylko zauważyli że diody wystają i odrazu wlepiali mu mandat w wysokości 50złPozdrawiam MUMAPS. jak znajde ten stary temat to podam adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam Był już jeden temat o tym czy wolno mieć diody ja wiem że niewolno Mój kumpel jeżdzący skuterem po zatrzymaniu przez policje nie miał włączonej żadnej diody oni tylko zauważyli że diody wystają i odrazu wlepiali mu mandat w wysokości 50złPozdrawiam MUMAPS. jak znajde ten stary temat to podam adres... ja bym mandatu nie przyjął. przepisy mówią zapewne, że nie wolno "używac", a nie, że nie wolno miec sobie diód! :banghead::D:D:D Wiec kolega mówiąc delikatnie: sfrajerzył sie na 12 litrów benzyny! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Od Festynów to specem jestem ja :evil: :banghead: To mam w mojej Yamce FZ... :P http://www.engels.mok.waw.pl/festyn3/ http://www.bikepics.com/pictures/358598/ http://www.bikepics.com/pictures/369026/ Aha a jak ktoś chce obejrzeć diody świecące w akcji to: http://www.engels.mok.waw.pl/UnderGround_Ride_26_VI_2004.wmv Teraz je ściągnęłem bo zamontowałem ten nowy Festyn... Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam Neonki w twoim moto prezentują się super ale ja niechce mieć przesrane bo mandat to jedno a szlaban na moto przez jakiś tydzień to drugieCo do tego że mój kumpel się wkopał bo mógł odmówić to jasne On zadzwonił po starego żeby pogadał z policjantem ...policjant powiedział że jeśli mandat niezostanie przyjęty to sprawa zostanie skierowana do sondu...Pozdrawiam MUMA :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dzięki... A Festyn ma wyłączniczek jak co... :banghead: Ale już parę razy Policja mnie mijała i nie reagowała póki co... Może dlatego że (bez obrazy !) małolatów łatwiej zgnębić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi