Candlekeep Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam Was serdecznie, A może w końcu umówimy się na jakieś spotkanko w ładny dzionek gdzieś w środku Polski.Czekam na jakieś słowo od Was.Sugeruję weekend majowy. Co wy na to? Pozdrawiam, Wiesz, majowy weekend to chyba niezbyt dobry pomysł - jako że to kilka dni wolnego, część z nas może mieć jakieś plany na ten czas. No, w każdym razie ja tak mam :wink: Ale np. sobota czy niedziela "po" - jest już bardziej realna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Cieszę się że jest odzew, Witam mojego miłego sąsiada .Masz rację i jestem gotów na wszelkie propozycje.Przy odrobinie chęci coś z tego może wyjść. Miłego wieczoru, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tylko może warto wziąc pod uwagę wnioski płynące z dyskusji w tym samym wątku, tak od 901 posta... Być może należałoby się skrzynknąć z ludźmi, których wskazał Kaka w poście nr 912? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witaj, Masz bardzo dobry pomysł ,może tym razem udałoby sie zorganizować jakiś fajny krótki wyjazd.Tylko jakoś nie widzę aby byli nasi koledzy byli aktywni na forum.Co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) MCY ? Renegade ? czyżby SHOC przywiało gościnnie ? :buttrock: :icon_mrgreen: :flesje: Candlekeep - większość ludzi z pod znaku CIENIA siedzi na SHOC.PL i tam się umawia na wyjazdy, więc spróbujcie poszukać w sieci kontaktu :lalag: a taki najbliższy większy wyjazd jest planowany 08.05 do Bielska Podlaskiego - bedzie tam kilka tysi różnych moto i duuuuużo Shadowek. :crossy: :buttrock: Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 MCY ? Renegade ? czyżby SHOC przywiało gościnnie ? :buttrock: :icon_mrgreen: :flesje: Candlekeep - większość ludzi z pod znaku CIENIA siedzi na SHOC.PL i tam się umawia na wyjazdy, więc spróbujcie poszukać w sieci kontaktu :lalag: a taki najbliższy większy wyjazd jest planowany 08.05 do Bielska Podlaskiego - bedzie tam kilka tysi różnych moto i duuuuużo Shadowek. :crossy: :buttrock: I to nie jest zły pomysł. Zamiast tutaj na siłę organizować 5 osób (bo fakt, że forum Shadow nie jest tu aż tak prężne, jak np. VTX), można podłączyć się do czegoś, co już jest "skrzyknięte". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 To zapraszamy na forun SHOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witajcie, A jednak kto pyta nie błądzi .Dzięki Kaka za podpowiedź jesteś równy gość :clap: . Panowie, do miłego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam forum SHOC jest super , ale mając do wyboru dwa fajne fora motocyklowe wybieram .... oba. :smile: A tak poważnie to rzeczywiście widzę tu parę osób z SHOC :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 tylko jakoś nie wizi mi się ten interfejs. Nie da się ignoriwać tematów ani odznaczyć jako przeczytane :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 tylko jakoś nie wizi mi się ten interfejs. Nie da się ignoriwać tematów ani odznaczyć jako przeczytane :banghead: Renegade - i nie ma wyjścia na spawarkę i ładowarkę :buttrock: :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Renegade - i nie ma wyjścia na spawarkę i ładowarkę :buttrock: :icon_mrgreen: :notworthy: O tym to już nawet nie mówię :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes;) Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) witam wszystkich posiadaczy shadow ja jestem posiadaczem od dzisiaj 750cm3 z 2004r i jest to mój dziewiczy motor ,chętnie bym sie spotkał z kim ze śląska względnie zagłębia rejestracje odbieram we wtorek więc na le-galu mogę dopiero po tych świętach śmigać :icon_biggrin: ,działam w klubie samochodowym i organizujemy zlot w maju, zwrócił się do nas jako klubu samochodowego ,grono motocyklistów z prośba aby rozwieść paczki do domów dziecka ,jakas akcja zorganizowana ,czy jest tu ktoś z tego grona na forum pozdrawiam i czekam na odzew Edytowane 1 Maja 2010 przez Prezes;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukan81 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam chce zmienic opone z tyłu z 170 na 200/70/15 motor to Honda Shadow 750 z 2003 roku, mam pytanie, czy wejdzie i nie bedzie ocieralo dzieki za pomoc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Raczej nie da rady... Taka opona po załozeniu na felgę 170,zrobi się jajowata,i zyskasz tylko pogorszenie prowadzenia.Jeżeli to chciałes osiągnąć,to załóż... :banghead: Żeby było ok,trzeba by było założyć szerszą felgę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi