zeza Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nareszcie w rodzinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Witaj Bracie spod znaku "cienia" :notworthy: Szacuneczek Kolego. do zobaczyska na asfalcie :P Edytowane 11 Marca 2008 przez michorg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jenny175 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Globi, jak na razie to poszukuję wszelkich informacji na ten temat.Jeśli możesz podrzucić jakieś info, jakiś link, będę bardzo wdzięczna - sama powiem szczerze, że także już zwątpiłam w to, co zapewniał sprzedawca, gdyż nic o tejże shadowce znaleźć nie moge.. :| (w miarę możliwości prosiłaby o strony w j. polskim :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Globi, jak na razie to poszukuję wszelkich informacji na ten temat.Jeśli możesz podrzucić jakieś info, jakiś link, będę bardzo wdzięczna - sama powiem szczerze, że także już zwątpiłam w to, co zapewniał sprzedawca, gdyż nic o tejże shadowce znaleźć nie moge.. :| (w miarę możliwości prosiłaby o strony w j. polskim ;) ) http://chudzikj.republika.pl/ tutaj znajdziesz troche ciekawych rzeczy :crossy: Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Globi, jak na razie to poszukuję wszelkich informacji na ten temat.Jeśli możesz podrzucić jakieś info, jakiś link, będę bardzo wdzięczna - sama powiem szczerze, że także już zwątpiłam w to, co zapewniał sprzedawca, gdyż nic o tejże shadowce znaleźć nie moge.. :| (w miarę możliwości prosiłaby o strony w j. polskim :) )Mówisz i masz...Zajrzyj tu http://www.shadow.org.pl/ i także na tamtejsze forum. Trzeba poszperać w tym naszym spamie :biggrin: PozdrGlobi Edytowane 12 Marca 2008 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jenny175 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Michorg, Globi, dzięki za linki :icon_eek: Globi, teraz tak siedzę i patrzę, a Ty masz link w podpisie :clap: hehe.... szybko zwróciłam uwagę :buttrock:To nie pozostaje mi nic innego jak zagłębić się w lekturze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_tomi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No proszę i ja tutaj trafiłem :notworthy: Witam i pozdrawiam wszystkich. Ps. Szczerze powiedziawszy bardziej podoba mi sie forum na http://www.shadow.org.pl/ :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Wiadomo- wąska specjalizacja :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Siemano :) Fajno wiedzieć, że w Otwocku jest jeszcze jakiś dosiadacz VT1100, musim sie kiedyś zgadać na jakieś pośmiganie, takoś mi się obiło o oczy, siedząc w LaCher jakiś czarny "Cień" na białych krążkach... spoko sprzęcior!Pozdro i do zobaczyska na asfffalcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) siedząc w LaCher jakiś czarny "Cień" na białych krążkach... Na białych krążkach? W Otwocku?To pewnie Mały Tomi.... :icon_twisted:W Otwocku masz przynajmniej dwie VT 1100 :icon_twisted: Edytowane 13 Marca 2008 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Na białych krążkach? W Otwocku?To pewnie Mały Tomi.... :(W Otwocku masz przynajmniej dwie VT 1100 :lalag:Globi nie wiesz że otwock to tylko 1100 wyjątkiem jest Patrycja na tulipance- ale ona - to wawaka teraz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_tomi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Zapomniałeś o Cezarym i jego 500ce :) chyba, ze tej wiochy na końcu świata nie zaliczymy już do Otwocka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 hehe... zapewne jest nas więcej, ja jednak mieszkam w Otwocku od niedawna a i motorkiem latam dopiero od dwóch sezonów więc jeszcze nie miałem możliwości zapoznania się bliżej z Otwockim środowiskiem motórzystów, mam nadzieję, że szybko owe zaległości nadrobię :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Zapomniałeś o Cezarym i jego 500ce :crossy: chyba, ze tej wiochy na końcu świata nie zaliczymy już do Otwocka ;) No właśnie... Cezara też liczę jako "Otwocczanina" :icon_biggrin: Edytowane 14 Marca 2008 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrino Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam serdecznie i zgłaszam obecność z moją czarną VLX 600! Pozdrawiam wszystkich "Shadow-maniaków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi