DARAS... Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Hejka ! Dołączam ze swoją "lubą" VT 1100 ACE '87 !! Pozdro dla wszystkich Shadowiczów :) Dozo na asfalcie :)Witaj kolego i pozdro do zobaczyska na ścieżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypersoniq Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Shadowek. Nosze się z zamiarem kupna vt 1100 (tej produkowanej od 1988 roku). Niedawno znalazłem taką która idealnie by mi odpowiadała zarówno pod względem wizualnym, zapewne mechanicznym, a także cenowym. Niestety spóźniłem się i ktoś mi ją podkupił :icon_mrgreen:. Od jakiegos czasu na allegro widzę ogłoszenie: http://www.allegro.pl/item310055054_vt_110...wany_w_pl_.html Wygląda ciekawie, cenowo również jak najbardziej mi odpowiada. Jedyne co mnie niepokoi to to że ogłoszenie widnieje juz bardzo długo co mogłoby świadczyć iż jest z nią coś niewporządku. Czy któryś z Szanownych Forumowiczów miał może doczynienia z tym motocyklem? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Siemanko! Ja też już dawno widziałem ten sprzęt, to że stoi to jednak o niczym nie świadczy. Słyszałem stąd i owąd, że ten Handlarz nie wciska ciemnoty więc może warto ugryżć tego sprzęta. Jeżeli, jak piszą, jest od pierwszego właściciela to powinna mieś komplet dokumentów od nowości, łącznie z książką serwisową. Pojedź, zobacz, i weź ze sobą kogoś kumatego, kto spojrzy na moto chłodnym okiem, bez emocji, które napewno będą Ci towarzyszyły w tym momencie :lalag: Ja mam VT1100 z 1987, więc ten sam model, to jeden z najlepiej dopracowanych modeli Shadowki, jakie honda wypuściła na rynek. Model Spirit (po 1994), mimo nowego designu nosi jednak opinie bardziej zawodnego (pięciobiegowa skrzynia). Myślę, że dopuki nie pojedziesz, nie obejrzysz i nie posłuchasz maszynki nie będziesz wiedział czy warto. Moim zdaniem jeżeli wszystko jest jak piszą w ogłoszeniu to WARTO !!! Do zobaczyska na asfalcie i daj znać jak kupisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypersoniq Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dzięki za radę. Myślę że tak właśnie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potas33 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 WitamI ja dolaczam z VT750C AeroMoze ktos napisze czym roznia sie poszczegolne modele czyli aero,ace,split?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam wszystkich posiadaczy Shadow... Dołączał do was :) ;) VT (VLX) 600c wersja USA ;) Lewa ręka w górę ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 witam..dołączam się do grupy z pod znaku cienia pozdrawiam do zobaczenia na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witaj Bracie :crossy: Włodawa to moje rodzinne strony, mam ogromny sentyment do tamtych terenów. Dlatego miło powitać kolejnego motórzystę, jeszcze milej że właśnie z tamtąd, a jeszcze shadomaniak :buttrock: Do zobaczyska na asfalcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam :D Pozdrawiamy (ja i moja VT700) wszystkich posiadaczy Shadow'ek :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witajcie Shadowmani! Ja z takim zapytaniem.. Moja Shadowa to amerykański VT600 vlx z '99 roku, potrzebna mi klamka do sprzęgła, tylko nie wiem czy od europejskiego modelu nadda się do amerykańskiego. Ktoś się może orientuje? Pytałem mailem w sklepie gdzie mieli klamki europejskie i koleś mi napisał, że nie wie czy bedzie pasować. Nie chce wyrzucić kasy w błoto (6 dych droga nie chodzi :crossy: ) a nie mam gdzie sprawdzić. Z góry dzięki za jakiś help :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 nie wiem czy to sa takie same klamki, spróbój nawiązać kontakt z kimś z Twoich stron kto ma 600-tkę, jak nie na forum to nawet na allegro poszukaj, może ktoś ma do sprzedania całe moto, pojedź i sprawdź ewentualnie zapytaj mailem w tym sklepie gdzie już pytałeś, czy w razie gdy nie bedzie pasować mógłbyś zwrócić, będziesz w najgorszym przypadku do tyłu tylko koszty wysyłki, kto pyta nie błądzi :icon_razz: Powodzonka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jenny175 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam :)I ja dołączam się do posiadaczy shadow-ek - jeśli mogę oczywiście :cool: Nowy nabytek, także poczytam sobie, co tutaj nabazgroiliście :) Trochę czytania jest :buttrock: Shadow VT 500 z 1989r. wersja amerykańska.Pozdrawiam i szerokiej drogi życzę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 fajnie mieć ziomala gdzieś w otwocku ....rodzinne strony trzeba odwiedzać ...w sierpniu będzie zlocik nad jez. bialym warto zajrzeć ....motowłodawiaków będzie kilkunastu to możesię spotkamy .,.. pozdrawiam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 "Pięćsetka" wita "pięćsetkę" :) Shadow VT 500 z 1989r. wersja amerykańska.1989? :crossy: One już chyba nie były wtedy produkowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 WitamI ja dolaczam z VT750C AeroMoze ktos napisze czym roznia sie poszczegolne modele czyli aero,ace,split??Roznia sie np. wygladem.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi