shadok Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Obejrzałem sobie uczestników tematu. Duża część jest z południa, sporo z centralnej Polski, no i niestety z samych północnych krańców również.Mam dwie fajne mety: Podlesice k /Kroczyc (niedaleko Olsztyna - tego obok Częstochowy): Spalnia koło hotelu Ostaniec, bardzo przyzwoita noclegownia ze strzeżonym parkingiem, we wsi jest dwie-trzy knajpki z piwem, no i te jurne klimaty :icon_twisted: (juro-krakowskie oczywiście).Okolice Brodnicy to bardziej na północ: pensjonat przy jeziorze z zamykanym podwóreczkiem - tam piwko trzeba przytargać ze sobą i nie śpiewać za głośno - strefa ciszy i perkozy się płoszą... :icon_mrgreen: No i czekam na ew. inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shingen Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Jestem za pierwszą propozycją tj. "jurnych klimatów", mam blisko :icon_twisted: . Jeszcze tylko dogodny termin, może ostatni weekend czerwca?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No to i ja ze swoją laleczką się łącze z Wami w doli i niedoli na wszystkie wieki wieków.Co do tego shadowiska to jeżeli czas i miejsce mi dopisze to jak najbardziej :icon_twisted:Pozdro dla wszyskich Shadowców no i dla całej rzeszy jednośladowców też ma się rozumieć!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam!jeśli chodzi o mnie to ta druga propozycja :icon_twisted: czyli Brodnica- jak najbardziej!jakby było to w okresie wakacyjnym to pisze się na to :icon_mrgreen: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja bym też na tą Brodnicę nalegał.A co do terminu- to na razie obojętnie byle tylko weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wszystkich na choperach czy innych armaturach pozdrawiam ale,że posiadam od niedawna VT 1100C2 więc przyłączam się do posiadaczy Hondy Shadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 jesli tylko weekend bede mial wolny, to miejsce nie robi mi roznicy i z checia zawitam na zlot shadowek. szczegolnie ze z checia posluchalbym o patentach jakie stosuja uzytkownicy starszych modeli co by ich laleczki smigly niezawodnie i pieknie wygladaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomit Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Melduję się i ja. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Tomit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 podlesice jak dla mnie git lub morsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 podlesice jak dla mnie git lub morsko:) W Morsku tak w ogóle to się jakieś zloty już odbywają, Podlesice są chyba bardziej kameralne. A może zaproponujecie inną metę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.DiPi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 no to ja również się tu dopiszę : Honda VT 500 C :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Moja skromna osoba również dołącza do grona użytkowników vt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korkodylek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 witajcie skoro się tak wszyscy zapisują to ja też chcę:buttrock: z moim maleństwem ACE 1100pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opel3366 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 I ja z moją świeżą VT 700 83' się dołącze A jak by ktoś miał jakieś materiały natemat tego moto to ja jestem chętny czekam na maile ze zdjęciami i poradami jak usprawnić i upiększyć Pozdrawiam [email protected] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloman Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam! Ja też jestem za. Pomysł przedni i aby nie skończyło się tylko na gadaniu. Miło by było pośmigać pod jednym szyldem.Jesteśmy z różnych stron, ale to chyba nie będzie stanowiło wielkiego problemu. Może ktoś ma jakieś konstruktywne pomysły jak się do tego zabrać? Może spotkamy się w jakimś sensownym dla wszystkich terminie i przy "szklaneczce" obgadamy i dogramy całą sprawę? Ja od połowy lipca jestem wolny jak ping-pong... Miejsce spotkania nie ma dla mnie znaczenia... A więc? Kto jeszcze jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi