M a D a F a K a Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Stać mnie na konia to niech mnie będzie stać i na wóz, czyż nie tak jest????Nie tak jest, bo ten wóz to kiepski parlament, tysiąc partii, administracja, korupcja i pare innych spraw które zawarte są 60% wartości litra paliwa, a spalanie rzędu 10 litrów jest nie do przyjęcia i takiego konia dawno bym oddał do rzeżni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Otóż to nie wina ani wieku, ani regulacji jeśli chodzi o mój sprzęt. Moje moto jest z 1987 roku i ma gaźniki z płaskimi przepustnicami. Niestety te typy tak mają jeszcze jak są gaziory wyjechane. Ale za to jakiego ma kopa :notworthy: Edytowane 18 Września 2006 przez brutus333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi