stormraider Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) No więc jak w temacie. Planuje zakup jakiegoś drugiego,mocniejszego moto tylko i wyłącznie po to,żeby móc troche poszaleć na polach ale oczywiście z umiarem,bo to już mocy trochę będzie. Zaraz się pewno pojawią opinie,że takie 350ccm to za mocne dla mnie czy coś... Ale nie martwcie się o mnie,bo nie o to w tym temacie proszę. Chcialbym się dowiedzieć czegoś o tym moto i czy się w ogole opłaca je kupować ? Może to po prostu skarbonka ? Ewentualnie co jest godnego polecenia w cenie do max 4tys zł ? I najlepiej 4T,bo 2T to koszta wychodzą za duże na dluższą metę jak tak pomyślałem o jakimś crossie 125ccm,a 250ccm 4T raczej ciężko wyrwać i stąd też pomysł na takie coś jak w linku.. Pozdro i licze na pomocne odpowiedzi. aa i jeszcze link : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=97204545 Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ten z tego linku to kaszana, zawyzony rocznik, zawyzona cena i brak papierów. nie opłaca sie!do 4tys polecam cos takiego, swietne moto:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=98629727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 O tym z linka myślałem tylko w wypadku gdyby sprzedający spuścił sporo z ceny,a że do Zabrza mam blisko to zawsze się przejechać można. Papiery lepiej,żeby były,bo pewność,że nie kradziony ale bez się też obejde,bo i tak poza pola się wybierać nie będę. A to co ty w linku podałeś to już oglądałem ale niestety do Jednorożca mam zdecydowanie za daleko,żeby jechać po moto tylko na pola. Wracając do tej hondy xl 350r, ma ktoś jakieś doświadczenia z tym moto ? Bo mi to wygląda jak pomniejszona xl 600,z ktorą mam miłe doświadczenia. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kumpel z którym jeźdze ma takie moto. Nawet ześmy go remontowali tej zimy.Tlok ,pierscionki ,zawory. Bardzo prosty silnik w budowie i obsłudze ( tylko po h.j zamontowali te 2 gaźniki),można go wyjąc , wyremontować ,złozyć w 1 dzień , jak masz części (nie ma problemu wszystko do 1 tyg.)co do awaryjności to ma go rok i był kupiony wiadomo ,że do remontu, ale myślę,że to pewna konstrukcja,bo w miarę przejrzysta. Co do terenu to ma dobry kop i moment , jak nie zależy ci na 140 godz. daj większą zębatkę w tył (np 48) , wrażenia super , jak 600-ka. ,V max. 100.Jak chcesz więcej to dam Ci jego adres , teraz nie znam poczty , bo z nim gadam, a nie pisze bo mieszka blisko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi