Nab Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chciałem zapytać gdzie można wyprostować przednią felgę od GS 500 w okolicach Krakowa/Katowic. Skrzywienie nie jest duże ale przez nie ucieka mi powietrze :/Przy okazji chciałem się zapytać jakie opony wstawić do GS. Moje mają już 5 lat a w dodatku do tylniej wbił się gwóźdź :icon_mrgreen: W grę wchodzą tylko nowe oponki. PozdrawiamNab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Przy okazji chciałem się zapytać jakie opony wstawić do GS. Moje mają już 5 lat a w dodatku do tylniej wbił się gwóźdź :icon_mrgreen: W grę wchodzą tylko nowe oponki. Jesli chodzi o nowe opony do GS'a to nie znajdziesz chyba nic co ma lepszy stosunek jakosc/cena od Pirelli Sport Demon. Dzisiaj w firmie założyliśmy taki komplet jednemu z forumowiczów (niestety zapomniałem nick'a), na dniach będziemy zakładali takie same opony do GPZ 500, więc będziesz mógł się podpytać o wrażenia z jazdy. Do swojej Suzi też na dniach zakładam Sportdemony (w rozmiarze 110/80 + 150/70) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Powitać, Ja mam takie w swojej GS-ce od zeszłego sezonu. Nie mogę ich porównać do innych, bo to jest mój pierwszy prawdziwy motocykl, ale wydają mi się bardzo dobre. Zakręty pokonuję na nich bez problemu-już kilka razy nawet tak się kładłem, że czymś lekko dotknąłem podłoża (może podnóżkiem, nie wiem) Za tę cenę myślę, że warto je nabyć. Przynajmniej ja nie narzekam, choć jeśli chodzi o samochodowe opony tej marki to nigdy więcej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herpu Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Co sadzicie o tych oponach?http://allegro.pl/item99549228_pirelli_120...an_gdansk_.html Oczywiscie mowimy o Gs 500 i oponach do niego :) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Herpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Chciałem zapytać gdzie można wyprostować przednią felgę od GS 500 w okolicach Krakowa/Katowic. Skrzywienie nie jest duże ale przez nie ucieka mi powietrze :/Przy okazji chciałem się zapytać jakie opony wstawić do GS. Moje mają już 5 lat a w dodatku do tylniej wbił się gwóźdź :icon_razz: W grę wchodzą tylko nowe oponki. PozdrawiamNabpirelli sport demon, albo dunlop arrowmax gt501 - sa troche drozsze,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi