motorzeszow Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 mi sie skonczyly kwity ;] musze zrobic polskie teraz, chyba ze pozycze jakies podobne to sie wybiore :crossy: :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 no ja też będe chciał się wybrać :bigrazz: , ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie w tym sezonie coś mam pod górke :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Też sie chyba wybiore :biggrin: :biggrin: jedzie ktos z krosna albo okolic :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Sunshine cięzko powiedzieć ale może smigniemy z Dymshą,czas pokaże.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Czyli nikt sie nie wybiera z okolic krosna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Czyli nikt sie nie wybiera z okolic krosna?? ja jade na pewno.... do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ok ja jade na pewno. To do zobaczenia na miejscu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Byłem mile zaskoczony ilością maszyn na tym zakonczeniu.Szkoda tylko że nie było jakiegos grila lub ogniska,imprezka na pewno przedłużyla by sie do poźnego popołudnia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No było całkiem symapatycznie . Na moje oko ponad 200 motocykli. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 No imprezka była całkiem całkiem !! krzychu-985 ładny ten twój tdr nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 ja też byłem o dziwno udało mi się pojechać, w tym sezonie wyjazdy mi się nie udawały, na początku mszy że było coś około 180 motocykli ale w czasie mszy jeszcze dojeżdżali więc było ich pewnie coś ponad 200, pomysł z rybkami moim zdaniem też był ciekawy :buttrock: no więc do zobaczenia w przysżłym sezonie na rozpoczęciu :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Czy są już może zdjęcia z zakończenia sezony w Małej k. Dębicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 http://www.demoon.com/pgr/index.php powinny byc na tej stronie lecz jeszce niema ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 http://pgr.superhost.pl/galeria/index.php?cat=2fotki z zakończenia sezonu jest troche ciekawych fotek :) drugi album jest mój :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Niestety strona nie działa : "Konto zostało zawieszone!" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi