mefos Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 a to dobry pomysł. Myśle ze nalezy sie pospieszyc bo chyba najładniejsza czesc sezonu za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Już raz ognisko miało być,a nie było :lapad: chętnych teraz wy dajcie jakąś propozycje .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Siemano wszystkim moze jakies spotkanie by zrobobic motocyklistów z podkarpacia?? piszac propozycje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefos Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ja jestem chetny sezon sie pomalu konczy a ja wcale nie mam dosc jazdytylko ja proponuje weenend bo na tygodniu to ciezko z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Hej! A co sadzicie o weekendowym zlocie w Smolniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefos Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ale tam w smolniku planowany jest juz jakis zlot na weekend?polozenie i okolica bardzo ciekawe jesli bedzie sie tam z kim spotkac to chetnie pojade a juz napewno kiedy bedzie jechala grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 smolnik ciekawe a duzo osób sie wybiera bo ja bym sie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja bym się spotkał z ziomami z forum ale teraz mam,gips, noi mam moto nie podlegajace jeździe po asfalcie,bo to crossówka.Może gdzieś polatanie w terenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 na nowy sezon planuje kupic jakas crossowke to wtedy mozna by było polatac ;) ale to nie jest w 100% pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jedzie ktos na soline w niedziele wyjazd koło 10 z krosno ?? jak cos to pisac na forum :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Zakończenie sezonu 2006 odbędzie się w Małej k. Dębicyw dniu 08.10.2006 . organizator ks. Roman Jurczak Plan zakończenia zawiera :10:00 parkowanie maszyn na parkingu wokół kościoła11:00 Msza Św. w intencji wszystkich motocyklistów i sympatyków motocykli12:00 Parada z Małej do Ropczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 ciekawe ciekawe wybiera sie ktos na ta impreze :icon_exclaim: :icon_twisted: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunshine Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Jak wszystko dopisze to pojade. Pytanie: jedzie ktos ze Stalowej lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Z informacji od kolegi który był na rozpoczęciu wiem że było ok 200 maszyn, więc na zakończenie może będzi ejeszcze więcej ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Bede na 99.9% na zkaonczeniu sezonu jedzie ktos z Rzeszowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi