WilQ_21 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam a do Zdyni ktoś się wybiera ?? to jest w ten wekend pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zdynia jest 24-26,ja sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a no sory straciłem rachubę czasu :), to nie ejst jeszcze ostatni wekend sierpniapzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dzisiaj tj. środa ok 19-20 szaszłyczek w Taurusie k/Pilzna(Trasa na Jasło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam,wiecie coś więcej na temat zlotu w Zdyni ;) O której godzinie jest parada ;) Znalazłem coś takiego 50zł od osoby to chyba trochę drogo...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Yamaha535 Napisano 01 sierpień 2007 - 21:47 http://foto.onet.pl/d6jfh,8gkckmg8ktwk,afq....html?V=1#afr1nTaka mała galeria z Żarnowej. Postaram sie załatwić więcej, a za niedługo chce wrzucić na neta filmik z tej biesiady a mi fotki nie trzasnąłeś :D tak se ładnie wyglądałem nawet uczesany byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamoo125 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam. Był może ktoś wczoraj na rajdzie 4x4 w Czarnorzekach?? Pilnie poszukuje fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam. Był może ktoś wczoraj na rajdzie 4x4 w Czarnorzekach?? Pilnie poszukuje fotek.Ja byłem i uważam że ta impreza całkiem upadła :D a szkoda tu znajdziesz fotki http://motorsport.dvn24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 "Uprzejmie informuję, że 14.10.2007 r. tj. w drugą niedzielępaździernika , odbędzie się w Małej cykliczna impreza pt. zakończenie sezonu dlamotocyklistów . Przewiduje się , że weźmie w niej udział około 1800motocyklistów i około 1500 osób towarzyszących corocznie tej imprezie.Uczestnicy zlotu rekrutują się z terenów od Zamościa do Wrocławia, i odSandomierza po Bieszczady. Program przewiduje : 9.00 - zjazd na stadion w Małej, rejestracja uczestników, pobraniepamiątek zlotu: kalendarza i chusty. 10.00 - Msza św. polowa w int. uczestników zlotu. 11.00 - 13.30 : koncert muzyczny, posiłek ( grochówka i kiełbaski ), meczpiłki nożnej księża - motocykliści, pokazy paralotniarzy i samolotówakrobatycznych, wesołe miasteczko, konkursy i zabawy dla uczestników zlotu -z nagrodami, nauka tańców country, dla tych co pierwszy raz przyjadą doMałej przejazd pod pomnik Chrystusa Króla i inne atrakcje...... 13.30 - parada motorów w kolumnie, dwójkami na trasie: Mała, Gumniska,Latoszyn, Dębica, postój na rynku w Dębicy- 30 minut, potem dalej przejazdA4 do Ropczyc, postój na rynku w Ropczycach - 30 minut. Tam około 16.00 rozwiązanie parady i zlotu. NIE ZWLEKAJ !! POWIADOM INNYCH !;] Organizator: Ks. Roman Jurczak - proboszcz parafii Mała.Kontakt z organizatorem : [email protected], tel. 608 080243. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A co tu taka cisza ? :biggrin: Może poprosimu administratora aby temat PODKARPACIE był jako subforum ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Powinien być poniewaz temat szybko umiera bo spada na dół i nikomu niechce sie go szukac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A co tu taka cisza ? :icon_evil: Może poprosimu administratora aby temat PODKARPACIE był jako subforum ??PozdrawiamJuż raz ktoś o to prosił, ale do dziś nic z tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roszkin Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Czy ktos z podkarpacia do Borek sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 za późno zobaczyłem ten temat. Właśnie ja jechałem z Zaleszan( okolice Stalowe Woli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 odswierzam temacik , bo Mała juz blisko - bedzie wypas z tego co mi wiadomo (jak pogoda nie namiesza) sama parada to ma być z 30-40 km , a przy liczbie 1200-1500 sztuk (tak szacują) to bediz eto wygladac imponująco. Moze jakakieś małe grupki z Forum przylecą (KRK,WAWA,KILECE, ŁODZIANIE) - zapraszamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi