Yamaha535 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ciesze się że sie podobało, mam nadzieje, że macie super wrażenia i czekam na wasze opinie o tej Biesiadzie na forum. A fotki postaram sie jak najszybciej gdzieś wrzuciś. Pozdrawiam Dominik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A może Ci pomógł: http://www.bikepics.com/members/bohen/89xt600/ :> PozdrawiamChyba to nie ta osoba, a przynajmniej nie ten motocykl, ale może się mylę. Jeśli to jednak On to podziękuj bardzo ode mnie :bigrazz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr4nd Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Czekamy z niecierpliwością na fotki i na opinie dotyczące biesiady :D Pzdr Edytowane 30 Lipca 2007 przez Gr4nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Biesiada wypaśna za rok pojawie sie napewno :biggrin: tylko niektórych to trzeba by odstrzelić. Nie dość że impreza za friko to jakiś idiota zapiepszył bak z kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No racja z tym bakiem, nie wiem jak to można nazwać ale to jest poprostu chamstwo, brak szacunku dla organizatorów. Piszcie wrażenia, a foty i filmik już niebawem!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Dobra żyjemy dalej... wybiera się ktoś na browara do Dołżycy k.Cisnej w przyszły weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Siema Mi ta biesiada tak srednio sie podobała, jednak najgorsza była parada, na 1 biegu i na półsprzęgle - zero organizacji no i ten dystans - zaledwie kilka km. XT wyzionął ducha i razem z innymi biesiadnikami musieliśmy zrobic sobie przymusowy postój. Po praradzie po małej przekąsce wielu znajomych rozjechało się do domów (chyba też im sie nie podobało). Ogólnie to nie narzekam ale mogło się coś wiecej dziać. pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Hmm, co do parady to się zgadzam, ale była przez organizatorów ustalona inna trasa ale niestety chyba sie przeraził ilości motocykli ktoś i nie puścili tamtędy. Sam troszke jestem rozczarowany ale no cóż. A co do szybkosci może i mogła by byc większa ale to jest parada i jechały różne motocykle, ścigacze, choppery ale i skutery. Mam nadzieje ze i tak sie wam podobało chodź z tego względu że było to pierwszy raz, nie był to sam zlot i było dużo atrakcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Co do zlotu w zagorzu ... wyglada na to ze jade ... niestety fuma zostaje bo ural sie stawia i za nic niechce pozwolic sie poskladac:P na zagorz moze jeszcze znajomy sie wybierze na TSce to juz by nas 3 bylo :) tyle ze ja w jasle bede dopiero w piatek wieczorem wiec wyjazd w sobote ... przynajmniej jesli chodzi o mnie ... Bodmanie: jak ci nielezy czekac do soboty z wyjazdem jedz wczesniej na mnie niepatrz ... daj jakis namiar to sie na zlotowisku gdzies spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dobra żyjemy dalej... wybiera się ktoś na browara do Dołżycy k.Cisnej w przyszły weekend ? Ja sie wyberam, ale w sobote wieczorkiem. Ps. Byłes dzisiaj w Rze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a odnośnie Żarnowej znalazłem takie oto coś http://pl.youtube.com/watch?v=DjjjwmRQNQUnie byłem wprawdzie na imprezie ale czekam na fotki :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://foto.onet.pl/d6jfh,8gkckmg8ktwk,afq....html?V=1#afr1nTaka mała galeria z Żarnowej. Postaram sie załatwić więcej, a za niedługo chce wrzucić na neta filmik z tej biesiady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Na mój (i towarzyszy) nudno jak smok. Ile można łazić po placu... I ludzie jakieś takie zamulone, mimo że moto pod d****. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 J/P to wszystko zależy od towarzystwa :banghead: i pewnie przyjechałeś w niedziele tylko ja miałem towarzystwo wyborowe i nie mogłem sie nudzić i mam nadzieje że w przyszłym roku zrobią od piątku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 14.10.2007 organizowane jest zakończenie sezonu w Małej k/Dębicy Jak będzie więcej wiadomości oczywiście powiadomie Was, albo ktoś lepiej poinformowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi