jokoko Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 jest plan zrobienia małego zlota w Łegu Tarnowskim koło warsztatu pewnego mechanika jak będę jechał na regulacje gaźników - znaczki zlotowe będą gotowe na wyjazd z dębicy, jak będzie więcej info oczywiście powiadomie dokładnie kiedy Mechanik na prawdę sympatyczny. Ponoć bardzo dobry w swoim fachu i szczególnie w silnikach boxer czy jakieś podobne :icon_rolleyes: Dużo tego typu maszyn. Ale gdzie tam zlot ? Hmm nie widziałem tam jakiegoś większego miejsca .. Jak masz jakieś info to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ale gdzie tam zlot ? Hmm nie widziałem tam jakiegoś większego miejsca .. Jak masz jakieś info to daj znać. nie no jak mozesz o takim zlocie nie wieizeć - w tamtym roku było tam pnad 4 tyś motocykli. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 mycior z tymi 4tyś to troszkę przesadziłeś :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 niestety nici z wyjazdu do Łegu Tarnowskiego ... ale za to wyjazd na Kraków w tym samym celu i nei tylko 9 lipca rano (poniedziałek) na 1 dzień całą mega grupą mycior&voti i oczywiście jak ktoś chce jechać to zapraszamy - przelotowa ok 100km/h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 przelotowa ok 100km/h :wink: no tak przelotowa to w okolicach 100-270 ;-))) ;) widze ze nic sie nie dzieje , a LESKO juz blisko. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 no tak przelotowa to w okolicach 100-270 ;-))) ... no właśnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Oczywiście Lesko czeba zaliczyć,pare motorków od nas tam jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAL Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Z Mielca jakies zabytki sie wybieraja do Leska, jak sie uda to tez do nich dolacze, wyjazd podobno w piatek ok. 16.00 (dane nie potwierdzone)p.s. macie jakas stronke ze szczegolami atrakcji na tym zlocie? Edytowane 2 Lipca 2007 przez WAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Link do infohttp://www.southerner.pl " W tym samym miejscu co zwykle (AMFITEATR), w terminie 6-8 lipca. W piatek i sobote zagra kilka dobrych kapel, w sobote odbędą się zawody STRONG MAN z udziałem polskiej czołówki m.in."ROBERT "MAXIMUS", SZCZEPAŃSKI, IRENEUSZ KURAŚ (stadion sportowy w Lesku). - parada drogami bieszczad z postojem na koronie zapory "SOLINA" - pole namiotowe - park maszyn - dobra tania gastronomia - koncerty STRONG MAN - wstęp gratis oraz (zawody na najsilniejszego uczestnika zlotu) - napady na bieszczadzką kolejkę(ulice leska), - namiot z dobra muzą do białego rana oraz NIESPODZIANKA!!! wjazd: 35zł kierowca, 25zł plecak." I reszta informacji o festiwalu: http://www.lesko.pl/pl/nowosci/96 "występują: "JOHNNY WALKER" - country "AFERA BLUES BAND" - blues "KURTYNA SIEMIRADZKZIEGO" - rock /prowadzenie: Jacek Wojciechowski/ 7.07. (sobota) godz. 20:00 amfiteatr - koncert zespołów: występują: KATARZYNA BOCHENEK i "BLACK HORSE" - country BODER i GRUPA "KLAKSON" - country "OBSTAWA PREZYDENTA" - blues, rock "RAŻENI PIORUNEM" - rock /prowadzenie i recital: Karol Płudowski/ Imprezy towarzyszące: Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Piknik sportowo-rekreacyjny "POJEDYNEK GIGANTÓW" Zawody Strong Men - stadion SANOVII - 7.07. godz. 15:00 - organizator: Klub motocyklowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi125 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no porobiło... "jak kurczęta na mrozie" hehew sobote nie dam rady bo mam robote do 19... widze że masz podobną Honde jak moja NSR, może sie kiedyś gdzieś razem zgadamy na jakiś wypad ?jak coś to pisz 8205760 Witam, Z góry przepraszam ale z rana przed zlotem musiałem jeszcze zatankować do Etki i przez przypadek zalałem za dużo miksolu i jak maszyna była zimna to troszkę dymiła ;) A tutaj kilka fotek z mojego aparatu z Frysztaka : http://members.lycos.co.uk/damianetz/Zlot%20Frysztak%202007/ Widze że jesteś z moich okolic, może zorganizujemy jakąś ekipe i sie gdzieś wybierzemy, jak coś to pisz 8205760 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 podkarpacie się rozrasa ;) gdzie dokładnie przy armii krakowej w rzeszowie jest firma zmieniająca opony i wyważająca koła w moto i nie tylko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jak dopisze pogoda to może też się wybiorę do Leska. Wie ktos czy i ewentualnie gdzie można tam tanio przenocować? Namiot odpada bo na razie nie mam go jak zabrać... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam ja juz mam pozlotowane :flesje: , nie dadzą w robocie wolnego weekendu :banghead: pozdro i udanej imprezy Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam ja coś widzę że też nie pojadę bo coś pogoda robi się nie teges no nic się zobaczy jutro jak będzie :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Kurde... W Rzeszowie niema żadnego dobrego sklepu z czesciami motocyklowymi!!! Dopiero przy okazji remontu to sobie uświadomiłem... kur...Jak tu życ... eh musiałem się wyżalic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi