bohen Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) hej WAL no fajnie że sie zarejestrowałeś, wreszcie jakis kontakt z toba jest, już od zlotu w Małej k/Ropczyc chciałem Cie znaleść na jakis forach motocyklowych.No własnie zauwazyłem że zniknąłes po pewnym czasie. Tak to cały czas widziałem Cie w lutserku, ale później to chłopaki zaczeli sie wyprzedzac i straciłem Cie z widoku. Szkoda że sprzęt odmówił ale na nast. zlocie mysle że bedzie lepiej. tu nic nie pisza o Biłgoraju, jak juz byłeś na tym zlocie to opowiedz conieco jak jest i porównaj np do ostatniego Frysztaka.niestyty nie bylem tegoroczny Bilgoraj"V Ogólnopolski Zlot Motocyklowy „ROZTOCZE-Biłgoraj 2007”organizowany w dniach 13-15 lipca 2007 rokuna terenie Ośrodka Wypoczynkowego Wola Duża k/Biłgoraja.Malowniczy ośrodek w Woli Dużej położony jest w lesie przy trasie Biłgoraj-Zamość.Posiada znakomite warunki do wypoczynku. Przez teren ośrodka przepływa mała rzeczka, która tworzy niewielki zbiornik wodny, a bliskość Roztoczańskiego Parku Narodowego tworzy wspaniały klimat dla wszystkich odwiedzających te tereny gości. Impreza wpisała się już na stałe w Kalendarz Imprez Motorowych w naszym kraju, a każda jej edycja przyciąga coraz większą liczbę uczestników. Wzorem lat ubiegłych, wspierani przez naszych, już stałych i oddanych bywalców przygotowaliśmy program, który z pewnością zainteresuje każdego motocyklistę." pozdro Edytowane 19 Czerwca 2007 przez bohen Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 http://voti.dug.net.pl/frysztaknarazie tyle fotekDięki :icon_rolleyes: będzie więcej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Z góry przepraszam ale z rana przed zlotem musiałem jeszcze zatankować do Etki i przez przypadek zalałem za dużo miksolu i jak maszyna była zimna to troszkę dymiła icon_razz.gif no ja tez jechałem chwile za tobą chyba ale za bardzo smierdziało... heh Luca z tego co pamietam to chyba jechalismy obok siebie przez jasło... teraz skojarzyłem po motocyklu troche kicha bo nie było jak rozpoznać 4rumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 troche kicha bo nie było jak rozpoznać 4rumowiczów no trzeba coś z tym zrobić motowojtas nie wiem czy kojarzysz zdarzenie ale na rynku w Jaśle oglądałem ramę przy twojej Nsr z kumplem trzeba coś pomyśleć nad naklejkami albo coś w tym stylu, nasz sklepik coś rusza ale tak jakby nie chciał pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Panowie nie martwcie się już wszystko wróciło do normy :P Na następny zlot zatankuje minimum dzień wcześniej !! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) W linku ktory podeslał voti na zdjęciach kolegi Rafal mila niespodzianka :banghead: mój Vulcan (zdjecie 1489).Może dało by sie poznać niektorych z Was na tym zlocie w Biłgoraju .Jakiś punkt zborny albo cuś w ten deseń.Propozycje? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 no ja tez jechałem chwile za tobą chyba ale za bardzo smierdziało... heh Luca z tego co pamietam to chyba jechalismy obok siebie przez jasło... teraz skojarzyłem po motocyklu troche kicha bo nie było jak rozpoznać 4rumowiczów Czy ta czerwona Hondka dwusuwowa to była twoja? Jeśli tak to kojarzę, we Frysztaku na górce mnie wyprzedziłeś :) Prawda to, że z tej pojemności 125cc można wydusić 160km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Może dało by sie poznać niektorych z Was na tym zlocie w Biłgoraju .Jakiś punkt zborny albo cuś w ten deseń.Propozycje? Jetem jak najbardziej za. Bo znowu po zlocie będziemy pisali że każdy byl, a z nikim z forum sie nie widział.(no chyba ze ktos ma charaktrystyczne moto, i własnie po nim pozna sie forumowicza ;) np ja jednego kolege z forum poznałem po motocyklu (wzorowałem sie tym w avatarze). Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 nie wiem czy kojarzysz zdarzenie ale na rynku w Jaśle oglądałem ramę przy twojej Nsr z kumplem nie bardzo kojarze... zbyt duże zamieszanie... Czy ta czerwona Hondka dwusuwowa to była twoja? Jeśli tak to kojarzę, we Frysztaku na górce mnie wyprzedziłeś icon_biggrin.gifPrawda to, że z tej pojemności 125cc można wydusić 160km/h ? http://bikepics.com/members/motowojtas/ tutaj są jej zdjecia.... ja na niej jechałem 150 wiec chyba można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 nie bardzo kojarze... zbyt duże zamieszanie...http://bikepics.com/members/motowojtas/ tutaj są jej zdjecia.... ja na niej jechałem 150 wiec chyba można... Tak mi świtało, że było coś czerwonego a to tylko felgi :icon_eek: Za dużo było motorków by wszystkie dokładnie zapamiętać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Takie zloty a mi akurat remont sie trafił... jak pech to pech... ale moze na biłgoraj sie wyrobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Takie zloty a mi akurat remont sie trafił... jak pech to pech... ale moze na biłgoraj sie wyrobie:) remont motocykla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No a czego :notworthy: Ehh niestety motocykla;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamoo125 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Niestety ale mi też remoncik przeszkodził. Ale myśle że na Lesko się wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinoyamaha Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witka ma ktos jeszcze jakies fotki z frysztaka i rynku jasło ?? pozdro i dozobaki w lesku . :crossy: dażwamotórrr ;) remont motocykla?? wojtas troszke cie porobiło w sobote ;) wojtas w sobote o 18;00 jest msza za Jankiem Matykom mysle ze przyjedziesz zdrowko i dażci motór :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi