voti Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Myślę że nie bo pewnie sam pojedzie na rozpoczęcie na Jasną Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 http://rzeszuf.pl/ zdjęcia z zakończenia w Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Może czas montować ekipe na wyjazd na Jasną Góre??Ktoś sie wybiera? Dajcie cynk kto ,gdzie i kiedy .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Może czas montować ekipe na wyjazd na Jasną Góre??Ktoś sie wybiera? Dajcie cynk kto ,gdzie i kiedy .Pozdrawiam.Ja jade na 99% - chyba, że coś mnie między czasie rozjedzie.Ty RAFAL ze Stalowej to pewnie polecicie inną trasą (przez Kielce?). Osobiście mam takie plany: - Gdy będe jechał sam z moich okolic to wyruszam w sobote, nocuje w Krakowie, u swej kobiety i w niedziele razem z "jusza" i jego chłopakami jedziemy na Jasną Górę. - Drugie rozwiązanie to takie, że jednak ktoś jedzie z moich okolic i wyruszam w niedziele z samego rana razem z nim(i). A gdzieś koło 9 dołączamy do "jusz'y" w Krakowie i razem atakujemy Częstochowe. Podrawiam Piotr Edytowane 14 Lutego 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja jade na 99.9% . Wyruszam w niedziele rano... Przelotowa ok 100 ale może być wolniej lub troszke szybciej:) Chętnie sie podepne pod jaką grupe bo wiadomo w kupie siła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Najprawdopodobniej pojade z kimś autkiem bo niestety choroba nie pozwoli na jazde motorkiem aż do maja pewnie ;) Może spotkamy się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Koledzy z Podkarpacia może poprosimy naszych moderatorów o przyklejenie naszego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja jade na 99% - chyba, że coś mnie między czasie rozjedzie.Ty RAFAL ze Stalowej to pewnie polecicie inną trasą (przez Kielce?). Osobiście mam takie plany: - Gdy będe jechał sam z moich okolic to wyruszam w sobote, nocuje w Krakowie, u swej kobiety i w niedziele razem z "jusza" i jego chłopakami jedziemy na Jasną Górę. - Drugie rozwiązanie to takie, że jednak ktoś jedzie z moich okolic i wyruszam w niedziele z samego rana razem z nim(i). A gdzieś koło 9 dołączamy do "jusz'y" w Krakowie i razem atakujemy Częstochowe. Podrawiam PiotrJesli będę w kraju z chęcią sie dołączę na JG. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Koledzy z Podkarpacia może poprosimy naszych moderatorów o przyklejenie naszego tematu?myślę że to dobry pomysł :biggrin: ktoś musi tylko napisać PW do moderatora bo inaczej nigdy tego nie zrobią. Ja sie boje :wink: Jesli będę w kraju z chęcią sie dołączę na JG. :clap:To jakbyś mógł się określić trochę wcześniej niż 2 dni przed wyjazdem byłoby super :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Są informacje o rozpoczęciu sezonu w małej... http://rzeszuf.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruszka Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam Jestem tu nówka, więc nawet nie wiem czy to co napisze wskoczy na wizje.Nie bardzo mogłem zajarzyć jak sie obsługiwać programem do forum.Moze nie bedzie tak źle :icon_rolleyes: jak mi się wydaje. pozdrawiam Wszystkich forumowiczów. Gruszka Podkarpacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witamy Gruszka !! Może wpadniesz na rozpoczęcie sezonu w Małej 22 kwietnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 myślę że to dobry pomysł :icon_twisted: ktoś musi tylko napisać PW do moderatora bo inaczej nigdy tego nie zrobią. Ja sie boje :notworthy:To jakbyś mógł się określić trochę wcześniej niż 2 dni przed wyjazdem byłoby super :icon_mrgreen:Jutro bede sie kręcił w okolicach Krosna przewietrzyć sprzęta , łapiesz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruszka Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witamy Gruszka !! Może wpadniesz na rozpoczęcie sezonu w Małej 22 kwietnia :) Hej Voti Jeżli tylko czas pozwoli a myśle, ze tak bo jest to niedziela to z pewnością.Żeby tylko pogoda dopisała, ogladałem fotki z poprzedniego roku, zachecające! :biggrin: Rozmawiałem już z kumplem i też sie pisze, poza tym jest tu kilka 2oo które pewnie tez pojadą.Pozdrowienia Jutro bede sie kręcił w okolicach Krosna przewietrzyć sprzęta , łapiesz sie? Witam Cię DERSU Z miłą chęcią.... ale....Zależy o której bedziesz i czy bedzie pogoda? Pozdrawiam P.S.Skad jestes dokładniej? (Bieszczady)pytam, ponieważ ja pierwsze swoje 8 lat życia mieszkałem z rodzicami w Polańczyku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam Cię DERSU Z miłą chęcią.... ale....Zależy o której bedziesz i czy bedzie pogoda? Pozdrawiam P.S.Skad jestes dokładniej? (Bieszczady)pytam, ponieważ ja pierwsze swoje 8 lat życia mieszkałem z rodzicami w Polańczyku :lalag: :biggrin: Pisałem do Bodman...Czytaj te cytaty co sa u gory. A co do jazdy to Cebrem nie bardzo polatasz z Wildem.. Zanudzisz sie:biggrin: Jak by co to pisz na PW. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi