Bartos_SzPaQ Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) ostatnio w komarku strzelalo mi w wydech przestawilem zaplon i bylo ok dojechalem do domu i zaczal sie mulic niewchodzil na obroty i gasl potem niechcial zapalic juz pyrkal ale niepali, a teraz wogole niepali co to moze byc???teraz niema iskry ale prad do fajki dochodzi, wczesniej byla iskra gaznik czyscilem i nic Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez Bartos_SzPaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 no z tego wynika, że świeca ci poszła! Skopała się jak miałeś źle ustawiony zapłon i dlatego długo nie pociągnęla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ale na kilku swiecach patrzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 1. Ustaw zapłon2. Sprawdz czy klina ci nie zerwało3. Poustawiaj przerwy na przerywaczu i swiecy4. Ewentualnie sprawdz połączenia elektryczneNie wiem jak ty ale ja w takich sytuacjach zawsze sprawdzam wszystko po kolei - czyszcze, reguluje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jeślli nie ma (albo czasem braknie) iskry na świecy to pewnie cewka zapłonowa. pozycz od kogoś i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Posprawdzaj cewki , kabel od fajki,fajne zapłon,gaźnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi