Kaze Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 To chyba żart żeby tuning układu wydechowego dawał ponad 20% mocy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no nie powiem ładnie się prezentuje i pewnie jeszcze lepiej jeździ, życze bezwywrotkowej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 komp mi sie zacial-dlatego wyszlo 3 razy. :)Quad przeszedł zabieg poszerzania-przód 12cm, tył 8cm tuning wydechu oraz bodajże zmieniony jest gaźnik i dysza. Nie powiem dokładnie, bo tuningowany był we wrocławiu. Koleś mówił że moc aktualna to ok 40KM. Nie mogę powiedzieć nic więcej, bo zajmował się tym mój tata, a nie ja.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Gratuluje i gumowych drzew życze!!Ile cie wyszedł po tych wszystkich zabiegach do teraz!!??PS przed zakupem Yamaszki też myślałem nad Qadem ale to droga bestia!!Wesołych świąt pozdro 4all!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Gratulacje,zobaczysz do tego gazu się przyzwyczaisz i będziesz ładnie katował po torze,lasach polach :) Gumowych :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Gratulacje rg166 :bigrazz: :crossy: Zaje**** maszyna z tej yamahy :) .Gumowych drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Szkoda że jeszcze nie można odkręcić do końca ale ładnie maszyna idzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Szkoda że jeszcze nie można odkręcić do końca ale ładnie maszyna idzie :P Gumowych i zeby posłużył lata :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Coś pieknego...! Kongratulejszyns :crossy: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 w tym wieku quada ... ajt..! Nic innego jak pozazdroscic :crossy: ps: ladny sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Gratulacje!!!ładne Ci zabawki rodzice kupują :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi