Kufer Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam przymierzam się do kupna motoru i zastanawiam się m.in. nad gsx-r 750 i w związku z tym mam pytanie czy dobre sa modele z lat 1992 lub 1993 ?Jakie jest wasze zdanie na ich temat. Czy lepszy jest z chłodzeniem olejowo-powietrznym czy z normalnym ?Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Chłodzenie i jedno i drugie dobre, gsx-r wiadomo oleju troszke pije.Zależy jak będziesz go uzywał turystycznie czy będziesz nim latał.Znajomy miał 1994 rocznik i brał mu 2 litry oleju na 1000km a pali też nie mało bo około 10 litrow na 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ja latam GSX-R 750 '95 (obecny przebieg 64.000km) Na 1000km nie wziol mi ani grama-przynajmniej nie zauwazylem zeby mi cos wziol (jezdze raczej turystycznie) Jesli chodzi o spalanie to przy spokojnej jezdzie pali ok 6.5l/100km Jesli zdazy mi sie go ostrzej pokrecic 8-10l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czy lepszy jest Lepszy będzie VW JETTA, bo i ma chłodzenie wodą, spala 7 litrów w trasie, 600 litrów pojemności bagażnika, rodzinę weżmiesz na wczasy bez wynajmowania bagażówki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Lepszy będzie VW JETTA, bo i ma chłodzenie wodą, spala 7 litrów w trasie, 600 litrów pojemności bagażnika, rodzinę weżmiesz na wczasy bez wynajmowania bagażówki. :crossy: Jestes madafaka zajebisty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Lepszy będzie VW JETTA, bo i ma chłodzenie wodą, spala 7 litrów w trasie, 600 litrów pojemności bagażnika, rodzinę weżmiesz na wczasy bez wynajmowania bagażówki. :banghead: A ten co ma faze :crossy: :banghead: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi