Tomek-KTM Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 A jaki rocznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a zalezy jaki sie znajdziesadze ze 2002 w porywach do 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak czytam te posty i z wcześniejszych wywnioskowań to WR 250 F może byż moim kolejnym motorkiem i w zwiąsku z tym mam pytanka. Ile ma KM?Ile pali?I co ile km trzeba wymieniac tłok i korbowód? elo elo może dasz mi GG twoje nie bede ci dupy truł ale mam pare pytan plz.pzdro. Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pali bardzo mało. Amatorowi tłok spokojnie wystarczy raz na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pali bardzo mało. Amatorowi tłok spokojnie wystarczy raz na sezon.hehe, amatorowi tłok to raz na dwa sezony :)pali ok. 6-8 moc 42 KM (moja wersja usa, podobno tyle ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Raz na sezon to amatorowi wystarczy w dwusowie, a wr250f amatorowi wytrzyma pewnie z 5 sezonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 bez przesady ! warto co te dwa sezony wymienić tłok za 500 zł ( yamahy ), chyba ze ktoś lubi jezdzic na minie :) ktora jak wybuchnie to koszty są 3 razy wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wszytko zalezy od stylu jazdy, jeden musi wymienic co sezon drugi objezdzi 2 a nawet 3 sezony :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dwa sezony to maksimum moim zdaniem . Lepiej zrobić i w terenie 60 km od domu się nie zastanawiać czy się dojedzie i nie brać linki holowniczej do plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dokładnie na tym nie ma co oszczedzac. Lepiej wymieniac wszytsko na czas bo jak cos szczeli w silniku to potem bedziesz załował ! Za remont silnika troche trzeba zapłacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a wr250f amatorowi wytrzyma pewnie z 5 sezonow. Po jakiego grzyba piszesz takie glupoty ?? :) W WR250F/YZ250F po kazdym sezonie obowiazkowo nalezy zagladnac do silnika !!!!!Ludzie ta sa crossy ktore dzialaja pieknie, ale tylko sumiennie serwisowane. Dbajcie o swoja maszyne jak o siebie samego.. :crossy: Pozatym.. Motocykle lubia niespodzianki... W lutym zatarlo mi sie dolne lozysko na korbowodzie w YZ250F, nic powaznego sie nie stalo. I Co bylo przyczyna ? Nic, zupelnie nic. Poprostu fabryczne lozysko sie zuzylo, nie zostalo wymienione po sezonie i tyle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 chciałem założyc podobny temat ale po co skoro jest ;)wiec podobne pytanie co o tym sadzicie ??? http://www.swistak.pl/aukcje/1735448,Honda...0-F-BESTIA.html co wam sie podoba a co nie ??mnie najbardziej rozsmieszyła przednia lampa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 http://www.swistak.pl/aukcje/1735448,Honda...0-F-BESTIA.html:flesje::offtopic::crossy: ale ja bym sie bał wsiąść na 1000tke za 3700zł po przeróbkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No to kto mi załatwi WR do 10k ?? Jak się ktoś taki znajdzie to gratis dodam Honde MT8 :icon_exclaim: :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi