Pol_dek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 http://www.hamulce.net/tabel.htm :buttrock: :crossy: Aż ciężko zakwalifikować to do jakieś kategorii, nie wiem śmiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Raczej płakac, pomyslec, że pewnie połowa jeżdżacych ma takie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Głupota nie zna hamulców - to by było tak jakoś. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 bede mial kabel to pokaze wam, jakie klocki hamulcowe ja mialem w swojej NS... uwierzcie- odpowiada ona kolekcji Tabela...:/ pzdr:) oczywisci ekabel do telefonu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ale siła. Najgorsze że ludzie nie dbają nawet o swoje bezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 yyy tu chyba odzywa się głos wewnętrzny niektórych ''wynalazców, złotych rączek'' który mówi im :zrób to sam, aby taniej... :) poprzednik mojego GSa to chyba był jakis złota rączka...mianowicie w lutym wyjechałem i pod bramą przednie koło mi uciekło, moto upadło i poszła klamka od sprzęgła.potem zobaczyłem że była... sapwana i szlifowana gumówką :) :D pękła własnie w miejscu spawu.pojechałem kupić nową i kosztowała zawrotne... 14 zł czy naprawde chciał zaoszczędzić 14 zł i kur*** szifował to bo mu szkoda było??!! nielepiej wstawić zamiennik za 14 zł? przeciez niewymagam oryginału sprowadzanego z japoni do jasnej cholery :) az strach pomyśleć jakie niespodzianki mnie jeszcze czekają, oby niebyło ich więcej...jak bede miał foty kalmki to wrzuce ale to po świętach juz.niestety to mój bład że niespojrzałem pod gumki które to okrywają, ale kto sie mógł spodziewać ze klamka bedzie pospawana?!pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 potem zobaczyłem że była... sapwana i szlifowana gumówką dobrze ze od sprzegla a nie od hamulca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 :) Głupota nie zna hamulców - to by było tak jakoś. no niestety tak ;) niestety i w tej postaci Polak potrafi ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 dobrze ze od sprzegla a nie od hamulca...klamka od hamulca ma regulacje i pewnie jest droższa lecz niechce sie otym przekonać...mam 1 crashpada z prawej strony i teraz to wszystko sie poskładało.klamka sprzęgła spawana, brak lewego pada => wniosek oczywisty... ale niewidac na lakierze i podzespołach śladów szlifu. a co do crashpada to mówił że poprostu zgubił a ze moto było nieuszkodzone to niezwróciłęm na to szczególnej uwagi.no cóż, silnik chodzi równo i czysto wiec jak narazie niebede sie martwił na zapas.pozdrowienia dla pana spawacza z lubartowa... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi