bartekl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jakie macie wrazenia z jazdy po miescie na typowych slickach. Bridgestone Racing Battlax, takie moge kupic od Dominika. Jedyna opinie mam od kolegi, ktory smiga na F4 ale on ma semi slicki,mieszanka typowo torowa z imitacja bieznika ulicznego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jezdziłem na slickach i były to najbardziej przyczepne opony jakie miałem. Po mokrym nie jeżdze a i tak przy prędkośwciach kodeksowych dałyby rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ale na tych slickach nie można jeździć po mieście.... To są torowe opony.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dominiku ja wiem, ze to nie sa opony dopuszczone do ruchu ulicznego.Zdaje sobie sprawe, ze w bardzo szybkim tempie sie skoncza :buttrock: nimniej jednak chcialem sprawdzic jak sie na tym jezdzi i dowiedziec czegos od osob ktore na slickach do tej pory smigaly. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi