zysio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jest taka sprawa ze w jednnym karterze pozrywalem sruby i zostaly w srodku i wogole ten karter jest w niektorych miejscach nadlamany mam 2 taki sam czy mozna zmieniac tak sobie kartery ? zastanawiam sie bo czasami jest tak ze nie nachodza rowno do siebie przynajmniej tak w komarach bylo pomocy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie można. Oryginalny komplet po skręceniu był poddawany obróbkom technologicznym.Stosując połówkę od innego kompletu mogą pojawić się różnego rodzaju przesunięcia wymiarów, niewspółosiowość otworów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja mysle ze nie ma takiej potrzeby bo wystarczy:- rozwiercic delikatnie sruby i nagwintowac o wymiar większy-albo jesli wystaje choc kawaleczek srubki na zewnatrz, dospawaj nakretke i wykrec(WD 40 mile widziany)- a co do ubydkow i pęknięc to mozna to pospawac pod osłoną argonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Hmm, po co ci dwa tematy o tym samym problemie ? http://forum.motocyklistow.pl/pomocy-t44290.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 PO jakiego czorta zakładasz drugi temat jak już duzo i osób odpisało miedzy innymi Ja! NIE ROZUMIEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi