him-self Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich.. W mojej suzi ok 100km temu wymienione byly swiece z ngk cr9e na cr9ek(te mają dwie elektrody) i wszystko bylo dobrze do teraz. majpierw nie dzialal pierwszy gar wiec wyrkecilem swiece i wkrecilem jedna z poprzednich. Bylo dobrze ale po dniu nie dzialal drugi gar, gdzie tez wymienilem swiece i to samo z czwartym garem. Czy moze mi ktos powiedziec czym to moze byc spowodowane? Swiece wygladają normalnie. Chce kupic 4 nowe ale czy wie ktos czy są jakies zamienniki tych swiec? I czy swiece dwuelektrodowe są lepsze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 witam z tego co wiem to masz sielnik bardzo podobmy do mojego suzuki gsx750f tylmo mniejszy no ja jako zamiennik proponowalbym ngk jr9 ja na nich jezdze a w katalogu tez pisza zeby bylo cr9e pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
him-self Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 I po klopocie.... kupilem Denso u27 etr i wydaje mi sie ze na nich jezdzi o wiele lepiej... co prawda te kosztuja 37zl za sztuke ale naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam. Mnie czeka wymiana świec. Jaki rozmiar klucza do świec pasuje do nich?(tzn. wg. manuala NGK CR9EK lub Nippondenso U27ETR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Co do układów zapłonowych Banditów600, RF600, GSXF600, starsze roczniki GSXR750 to warto wybulic kasę i kupić swiece irydowe, wprzeciwnym wypadku zwykłe świece będą padały jak muchy, niestety to jest przypadłość w/w motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Rozmiar sześciokąta na świecy to 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi