eustachydreptak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Być może to głupie pytanie ale mimo to zapytam: czy u Was też tak głośno szumią klocki przy hamowaniu? (bo w moim zzr600 szumią jak cholera) Dodam że nie skończyły mi się jeszcze, mają ok 3 mm grubości. I tak na marginesie: jakiej grubości są nowe klocki? Moto kupiłem niedawno i nie mam zbyt wielkiego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Niektóre klocki szumią, a nawet bzyczą - jak u mnie :icon_biggrin: . W każdym razie niczym się nie powinieneś martwić. Nowe klocki mają 4mm grubości (Tokico). Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 zauważyłem, ze twarde klocki np sintermetalowe HH głosno bzyczą... miekkie mniej słychać... PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eustachydreptak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 dziękuję bardzo za informacje. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi