trajka66 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czesc ! Gdzie mozna dostac ramke pod rejestracje z moim nickiem i np. grupą krwi. Chodzi mi o taki bajer bo nieraz widze ze smigaja ludzie i maja pod blacha ramke i napisane tam "zenek , ab rh -". Bo na allegro nie widziałem takiego czegos ? Spotkaliscie sie kiedys z kims kto by takie cos robił ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Fajna sprawa!NApewno bym kupil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 tez tylko gdzie to kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 taki ramki dają w większych serwisach po wizytach :icon_biggrin:,trzeba wtedy zmazac to co bylo wczesniej i zpłodzic swoje :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 taki ramki dają w większych serwisach po wizytach ,trzeba wtedy zmazac to co bylo wczesniej i zpłodzic swoje .Podobnnym sposobem uzyskałem napis na swojej ramce - "GS 500 E" Tyle , że ja nabyłem drogą kupna ramkę za 5 zł :icon_biggrin: Reszta to własna twórczość radosno-zimowo-garazowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Problem w tym ze sam wszystko robie przy sprzecie i nie jezdze do zadnych serwisow. Ale na allegro znalazlem kolesia co to robi http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99736245 Ja sobie niedlugo zamawiam jak dostane to opisze wrazenia. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi