CosmoSquig Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Miszczu - na każdej pojemności da się jeździć :P Ta 520-stka jest po tuningu i ma ok. 78KM i bardzo krótkie zębatki (tj. mały Vmax, dobre przyspieszenie) no i na 5-tym biegu idzie na koło w terenie bez sprzęgła... :P Niejednego już poniosła :P Ale jeździ się fajnie, trzeba po prostu uważać z manetką gazu, szczególnie na dziurach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Panie i Panowieczekałt -> http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=19735 mozna sie wybrac popatrzec, no i okazja do spotkania. :PPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Witam. Po 1-sze: gratuluję wyprawy na tor crossowy. Żałuję, że mnie nie było. Siła wyższa :P Po 2-gie: na ten weekend pogoda zapowiada się nieciekawie :P. Ma padać i być zimno.Ale w piątek ma być całkiem, całkiem. W związku z tym poważnie się zastanawiam nad wzięciem sobie urlopu na jutro (piątek 05.11) w celu pośmigania od godzin porannych do zmierzchu.Czy są jacyś chętni ? Można by nawet wyskoczyć na Słowację, ale otwarty jestem także na inne propozycje.Tempo w okolicach 100 kph, bo oponki mogą się nie kleić zbyt dobrze. Pozdrawiam i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 No moznaby udac się do Kryspinowa na Husky w celach oglądaczych - jesli tylko pogoda dopisze - chociaz plan impry jest mało ciekawy, ale okazja do spotkania jest dobra jak każda inna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Ha, taką CZ crossową trafić jak te: http://home1.gte.net/jawaman/CZmx4.htmTyp 519 labo 520 to by było coś...Myslę, że szłoby tym latać :buttrock:Szukajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Ha, taką CZ crossową trafić jak te: http://home1.gte.net/jawaman/CZmx4.htmTyp 519 labo 520 to by było coś...Myslę, że szłoby tym latać :buttrock:Szukajmy...Mrehehe widze, że wzieło na offroad po KTMkach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Fugazi Po 2-gie: na ten weekend pogoda zapowiada się nieciekawie . Ma padać i być zimno. Ale w piątek ma być całkiem, całkiem. W związku z tym poważnie się zastanawiam nad wzięciem sobie urlopu na jutro (piątek 05.11) w celu pośmigania od godzin porannych do zmierzchu. Czy są jacyś chętni ? Można by nawet wyskoczyć na Słowację, ale otwarty jestem także na inne propozycje. NO :buttrock: :!: :!: :!: Pomysł rewelacyjny, tylko czy znajdą się chętni?? W końcu to jeszcze (dla niektórych :twisted: ) dzień pracy. Jeśli by się jednak ktoś zdecydował, to ja mam drobne pytanie: Czy znalazłaby się osoba, mogąca znieść obniżenie mocy, przyspieszenia, itp., związane z zabraniem plecaczka w trasę :?: :oops:. Ja mam piątek wolny i jeśli byłaby tylko jakaś możliwość, to chętnie się z Wami zabiorę :smile2: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Czy znalazłaby się osoba, mogąca znieść obniżenie mocy, przyspieszenia, itp., związane z zabraniem plecaczka w trasęKurka... moje marzenie chce się spełnić :Pa tu kicha... nie mogę jutro wziąć wolnego :buttrock: Dasz mi kiedyś jeszcze szansę?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Kurka... moje marzenie chce się spełnić :Pa tu kicha... nie mogę jutro wziąć wolnego :buttrock: Dasz mi kiedyś jeszcze szansę?? :P Heh, nie przejmuj się Grishackh. Dopóki nie będę mieć swojego motocykla, to raczej często będę korzystała z życzliwej pomocy szczęśliwych posiadaczy własnych maszyn. A na taką nie mogę narzekać. Na Krakowską Grupę zawsze można liczyć, o czym się przekonałam już dawno i co rusz, umacniam się w tym mniemaniu :P A jaką szansę żeś sobie wymyślił :?: :rolleyes2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 drfugazi - ja jutro z Tobą nie polatam, bo akurat mam robotę, ale byłem na drodze dziś (zrobiłem ok. 300km) i mam jeden wniosek - jesienna pora faktycznie utrudnia jazdę! Widoczność gorsza, katamarany jakieś otumanione, dziś do tego ruch jak pieron... ale najgorsze było to, że chyba wskutek wychłodzenia organizmu (wydaje się, że jest ciepło, bo ciuchy się ma fachowe, ale jednak ogromną ilość ciepła się traci, co odczuwa się dopiero po jeździe) reakcje miałem bardzo spowolnione już po pierwszych 100km. I naprawdę było kilka sytuacji, że mogłem mieć glebę bez udziału osób trzecich, a raczej mi się to na drodze nie zdarza. Tak że ubierz się ciepło i uważaj na siebie! Ciepła erbatka co setkę też dobrze robi! :buttrock: Miłego śmgania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 A jaką szansę żeś sobie wymyślił :?: :rolleyes2:Nooo... Taka duża dziewczynka a się nie domyśliła :P Szansę na zabranie Cię na przejażdżkę na tylnym siedzeniu motocykla of korz. :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Kurcze a ja dopiero sobota popołudnie wolne!!! :buttrock: :P :evil: Zawsze kiedy trzeba to niepracuje i na odwrót :P :evil: :P Ale życze miłej przejażdżki :evil: :P :P pozdrawiam grupe KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Ma ktoś dziś ochotę do kina wyskoczyć na 21 na "Upadek" - narazie idę sam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 MUZYK A gdzie małżonka????? :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 A teraz z innej beczki:Jutrzejszy Rajd samochodów terenowych w Podolonach pod Gdowem zaczyna się o 10.00. Jeżeli byłby ktos zainteresowany - szczegóły na PW, GG, Tel, Mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi